Dolar 32,5216
Euro 34,9599
Altın 2.438,77
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 17°C
Per 17°C
Cum 18°C




















Söke ve Bolu ticaret odaları kardeş oda protokolü imzaladı

Söke ve Bolu ticaret odaları kardeş oda protokolü imzaladı
11 Ocak 2024 13:45
75
A+
A-

AYDIN (AA) – Söke Ticaret Odası ile Bolu Ticaret ve Sanayi Odası arasında kardeş oda protokolü imzalandı.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah Alemdar, Söke Ticaret Odası Başkanı Metin Sakalar'ı makamında ziyaret etti.

Söke Ticaret Odası Başkanı Sakalar, ticari ve dostluk ilişkilerini iki şehir arasında geliştirmek için kardeş oda protokolü imzaladıklarını belirterek, özellikle genç girişimcilerinin işbirliğiyle önemli ekonomik faydalar sağlamayı planladıklarını bildirdi.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Alemdar ise Türkiye'nin önünde çok güzel bir gelecek olduğunu düşündüklerini dile getirerek, "Pandemi sonrasında hepimiz ekonomik sorunlar yaşıyoruz. Kâr ve idame konusunda sorunlar yaşıyoruz elbette. Bu süreci nasıl yönetebiliriz konusunda sürekli diyalog içinde olacağız. Genç girişimciler konusunda güzel bir enerji yakaladık. Başkanımla onu da konuştuk. Genç girişimcilerimizle başkanımızı da tanıştıracağız. Biz şu andaki misyonumuzu tamamlayarak bayrağı kendilerine teslim edeceğiz. Bu toplantının her iki odaya hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Tekin ile Kara, konuşmaların ardından kardeş oda protokolüne imza attı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.