Dolar 32,2637
Euro 34,7383
Altın 2.403,07
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 16°C
Pts 16°C




















Sinop Vali Vekili Bulat, gazetecilerle bir araya geldi

Sinop Vali Vekili Bulat, gazetecilerle bir araya geldi
10 Ocak 2024 15:10
59
A+
A-

SİNOP (AA) – Sinop Vali Vekili Ali Osman Bulat, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolasıyla kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Bulat, bir restoranda gerçekleştirilen etkinlikte yaptığı konuşmada, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde gazetecilerle bir arada bulunmaktan memnuniyet duyduğunu söyledi.

Özellikle Gazze'de yaşananları dünyaya duyurdukları sırada hayatını kaybeden gazetecilere Allah’tan rahmet dileyen Bulat, gazetecilerin doğru bilgiyi toplumun diğer kesimlerine aktarmada önemli bir görev üstlendiklerini vurguladı.

Medyanın, göremediklerini görmelerine ve farkına varamadıklarının farkına varmalarına katkı sunduğunu anlatan Bulat, şöyle konuştu:

"Tabii Sinop’ta da yerel medyamız çok güçlü. Yerel medyamızın çok güzel çalıştığına ve çok güzel işler yaptığına inanıyorum. En ufak bir sorunda medyanın bizi kendimize getirdiğine inanıyoruz. Yeni medya düzeninde de Sinop medyası gelişmeleri yakından takip ediyor. Sosyal medya haberciliğiyle geleneksek medyanın samimiyetini bize bir arada yaşatıyorlar. Bu anlamda tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Bundan sonraki görevlerinde başarılar diliyorum."

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.