Dolar 32,3827
Euro 34,5904
Altın 2.387,43
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 18°C
Cts 17°C




















Akçaabat Belediye Başkanı Ekim, gazetecilerle bir araya geldi

Akçaabat Belediye Başkanı Ekim, gazetecilerle bir araya geldi
9 Ocak 2024 15:20
59
A+
A-

TRABZON (AA) – Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, ilçe halkına söz verdikleri işlerin büyük bir kısmını tamamladıklarını belirtti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Başkan Ekim, gazetecilerle bir araya geldiği toplantıda, görev süresince gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Vadettikleri projelerin tamamına yakınını gayretli çalışmalar neticesinde hayata geçirdiklerini vurgulayan Ekim, "Akçaabat halkımıza söz verdiğimiz işlerin büyük bir kısmını tamamladık. Bir kısmının inşaatı devam ederken kalan kısmının da projeleri ilerliyor. Bunların yanı sıra şehrimizde irili ufaklı birçok çalışma da yaptık." ifadesini kullandı.

Ekim, üreten bir belediye olarak her zaman farklarını ortaya koyma gayesinde olduklarının altını çizerek, şu değerlendirmede bulundu:

"Yaptığımız yatırımlarla ve çalışmalarla örnek teşkil ettik, etmeye de devam ediyoruz. Akçaabat Belediyesi'ni farklı kılan özelliklerden bir tanesi de kültür sanat faaliyetleridir. Bizim vazgeçilmezlerimiz arasında kültür sanat faaliyetlerimiz büyük önem arz ediyor. Şehrimizde yılın her mevsiminde hem belediyecilik çalışmaları yapılıyor hem kültür sanat faaliyetleri düzenleniyor hem de sportif aktiviteler gerçekleştiriliyor."

Görev süresi boyunca halkın yanından hiç ayrılmadığını da anlatan Ekim, şunları kaydetti:

"Birlikte ürettik, birlikte uyguladık. 'Akıl akıldan üstündür, ortak akıl her şeyden üstündür' düsturu ile hareket ettik. Akçaabat'ımızda altyapıdan üstyapıya, devasa yatırımlardan mega projelere, kültürden sanata, spordan turizme, tarım destekleme projelerinden istihdama kadar birçok örnek işe imza attık."

Ekim, projelerin hayata geçirilmesinde desteklerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, önceki dönem ve şimdiki bakanlara, valilere, milletvekillerine ve diğer ilgililere teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.