Dolar 32,2613
Euro 34,7848
Altın 2.402,89
BİST 10.175,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Açık
Trabzon
18°C
Açık
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 19°C
Cts 16°C




















Denayer Trabzonspor’a kapıyı 2,5’dan açtı!

Denayer Trabzonspor’a kapıyı 2,5’dan açtı!
15 Temmuz 2022 19:28
424
A+
A-

Trabzonspor ve Denayer’in istekleri arasında fark var.

Trabzonspor’da stoper transferinin kısa süre içerisinde netleşmesi beklenirken gelişmeler de yaşanmaya devam ediyor.

BOYATA’DA ADIM ATMADI

Son olarak bordo-mavililer Boyata için Hertha Berlin kulübüne 2 milyon 200 bin euro bonservis öneren ve bu rakamı 4 taksitte ödemeyi taahhüt etti.

Alman ekibi bu şartlarda paranın bir bölümünü peşin istemesi üzerine Fırtına, beklemeye çekildi.

DENAYER HAMLESİ

27 yaşındaki Belçikalı stoperin menajeri oyuncuyu Trabzonspor’a önerirken, yönetim kurulu da ismi Abdullah Avcı’ya iletti.

Denayer’in ilk görüşmede net maaş olarak 2,5 milyon Euro toplamda ise  4 milyon euro civarı bir rakam talep ettiği öğrenildi.

Trabzonspor ise takımdaki mevcut stoper oyuncularının da kazandığı üst limit olan yıllık 1 milyon 500 bin euro’luk maaşın yanı sıra imza parası ve bonuslar önerirken arada farkların oluştuğu öğrenildi.

Öte yandan oyuncuyla Fenerbahçe ve Galatasaray’ın da ciddi şekilde ilgilendiği ifade ediliyor.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.