Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
15°C
Hafif Yağmurlu
Paz 14°C
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C




















Orta Karadeniz Kariyer Fuarı 10 Ocak'ta kapılarını ziyaretçilere açacak

Orta Karadeniz Kariyer Fuarı 10 Ocak'ta kapılarını ziyaretçilere açacak
8 Ocak 2024 18:30
75
A+
A-

SAMSUN (AA) – Orta Karadeniz Kariyer Fuarı (OKAF'24), 10 Ocak Çarşamba günü açılacak.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nin koordinasyonu ve Samsun Üniversitesi (SAMÜ) ev sahipliğinde düzenlenen OKAF'24, 10-11 Ocak'ta TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezinde ziyaretçilerini ağırlayacak.

SAMÜ'den yapılan açıklamaya göre, OKAF'24'ün, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Amasya Üniversitesi, Çankırı Karatekin Üniversitesi, Hitit Üniversitesi, Kastamonu Üniversitesi, Ordu Üniversitesi, Sinop Üniversitesi ve Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi gibi önemli eğitim kurumlarının da desteğiyle gerçekleştirileceği bildirildi.

Fuar, öğrencilerle mezunları, sektör liderleri, Türkiye'nin en önde gelen kamu kurum ve kuruluşları, medya ve meslek örgütleriyle bir araya getirerek, niteliklerine ve kariyer planlarına uygun fırsatlar sunmayı hedefliyor.

Etkinlik, katılımcılara bilinçli kariyer hedefleri oluşturma, niteliklerini geliştirme, sektör beklentilerine uygun donanıma sahip olma ve başarılı girişimci ve liderler ile temas kurma fırsatı verecek. Aynı zamanda, firmalar için nitelikli öğrenci ve mezunlarla doğrudan iletişim kurarak, iş ve staj ihtiyaçlarına yönelik adayları bulma imkanı sağlayacak.

OKAF'24 ayrıca, sponsor firmalara özel görüşme odaları, etkinlik ve konferans salonları tahsis ederek, kendi kariyer etkinliklerini düzenleme ve geniş bir kitleye ulaşma imkanı sunacak. Bölgedeki tüm üniversitelerin basılı ve görsel medya organlarında yapılacak tanıtım çalışmalarıyla, katılımcı firmaların ve kurumların tanıtımını maksimize etmeyi amaçlıyor.

Fuar hakkında detaylı bilgiye "https://okaf.samsun.edu.tr" adresinden ulaşılabiliyor.

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.