Dolar 32,3836
Euro 34,7740
Altın 2.435,64
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 16°C
Per 17°C
Cum 19°C




















Trabzonspor gözünü kararttı! Atletico’nun stoperi mi geliyor?

Trabzonspor gözünü kararttı! Atletico’nun stoperi mi geliyor?
3 Haziran 2022 12:08
389
A+
A-

Son dakika spor haberi: Süper Lig’i şampiyon tamamlayan Trabzonspor, Devler Ligi’nde gruplara kalmayı hedefliyor. Bu amaç doğrultusunda hamlelerini yapan bordo-mavililer, iddialı bir kadro kurmak için harekete geçti. Boateng için Lyon’a teklif sunan Karadeniz devi, şu ana kadar cevap gelmemesi üzerine rotasını Atletico Madrid’le sözleşmesi ay sonunda bitecek olan Brezilyalı stopere çevirdi. İşte gündem yaratan gelişmenin detayları…

Şampiyon Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi için gözlerini kararttı.

Fotomaç Gazetesinde yer alan habere göre:
Şampiyonlar Ligi’nde play-off turunda oynayıp gruplara kalmak için mücadele edecek bordo-mavililer, kadrosunu yıldız isimlerle güçlendirmek ve iddialı bir takım haline gelmek istiyor.

Transfer dönemini hareketli bir şekilde geçirecek Fırtına, bütün takviyelerini Şampiyonlar Ligi’ndeki play-off turuna yetiştirmek istiyor. Planlamalarını bu yönde yapan Karadeniz devinin kurmayları, transferde büyük ses getirecek gibi görünüyor. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın talebi doğrultusunda sağ stoper bölgesine dünyaca ünlü bir futbolcunun alınması düşünülüyor. Son günlerde Boateng ismi ön plana çıkmıştı. Ama pek ilerleme olmayınca listedeki bir diğer önemli isme yönelindi.

MENAJERİ ILE TEMAS KURULDU
Trabzonspor geçtiğimiz sezon Atletico Madrid’de 35 maçta forma giyen Brezilyalı stoper Felipe için önümüzdeki günlerde teklif yapacak. Corinthians, Porto gibi takımlarında formasını giyen ve Brezilya Milli Takımı’nda da oynayan Felipe’nin Atletico ile sözleşmesi 30 Haziran’da bitiyor.
Yönetim Boateng haberini beklerken, boşa çıkacak Felipe’nin menajeri ile de temasa geçti. Uzun yıllar Brezilya Ligi’nde forma giyen Felipe, 2016 yılında 8.2 milyon euro bedelle Porto’ya transfer oldu. Felipe’nin güncel piyasa değeri 7 milyon euro olarak gösteriliyor. 33 yaşındaki oyuncu bu sezon toplam 35 maçta forma giydi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.