Dolar 32,5093
Euro 34,9923
Altın 2.436,25
BİST 9.800,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 24°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
24°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 19°C
Paz 16°C
Pts 17°C




















UCİM GENEL BAŞKANI SAADET ÖZKAN ‘A BİR ÖDÜL DAHA !

UCİM GENEL BAŞKANI SAADET ÖZKAN ‘A BİR ÖDÜL DAHA !
21 Mart 2022 12:16
456
A+
A-

UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği Genel Başkanı Saadet Özkan ‘ a ‘Kadın Gülerse Dünya Güler’ ana temasıyla düzenlenen Çukurova 1. Kadın Zirvesi tarafından YILIN İLHAM VEREN KADIN ödülü verildi.
Mersin’de “Kadın Gülerse Dünya Güler” ana temasıyla “Çukurova 1. Kadın Zirvesi” düzenlendi.

Bu yıl Mersin’de ilk kez düzenlenen , sanat , siyâset ve iş dünyasının önemli isimlerinin katıldığı 2 gün süren zirvenin oturum konuşmalarında iş, sağlık, kadın hakları ve kadın konu başlıkları işlendi.
Ödül takdimi öncesi ; Sn . Saadet Özkan ‘ın büyük çaba sarfettiği Menderes Davası ve UCİM tanıtım video gösterimi davetlilere izletildi.

Yaşanan duygusal anların ardından ; Sn. Özkan ‘a lâyık görülen ödül takdim edildi ve Sn. Özkan konuşmasında “ Genel merkezimiz Mersin ‘ de ,Yücel Ceylan ile birlikte bu mücadeleye başladığımız ve dernek kuralım dediğimizde sadece Mersin ‘ de kalacağımız sanıldı. Biz Türkiye ‘ nin her bölgesinde % 95 i kadın olan 75 bin gönüllüsü ile büyük bir seferberlik başlattık. Çanakkale ‘ de o gencecik tıbbiyeliler, mülkiyeliler canlarını siper ettiklerinde bu vatanın güzel toprakları için boşuna mücadele etmediler, çocuklarımızı, nesillerimizi, ruhlarımızı, vicdanlarımızı koruyabilelim diye bu büyük savaş verildi. Ve bugün çocuklarımıza kirli elleriyle dokunan istismarcıların kökünü kazımaya söz verdik. Bir çocuk en sevdiğinden, babasından, dedesinden , en kıymet gördüğü kişiden istismara uğradığında ve sesini çıkardığında şunu diyoruz ÇOCUKLAR KONUŞACAK UCİM YANLARINDA OLACAK ! KAYBETMEKTEN KORKANLAR DEĞIL MÜCADELE EDENLER KAZANIR ! dedi .

 

UCİM GENEL MERKEZ

Kültür Mahallesi, İsmet İnönü Bulvarı No:130 Barbur Apartmanı Kat:6 No:6 Akdeniz/MERSİN
• TELEFON
+90 324 331 18 18
• E-POSTA
bilgi@ucim.org.tr

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.