Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 17°C
Per 18°C




















LG, son teknolojik çözümlerini CES 2024'te sergileyecek

– Şirket, 9-12 Ocak’ta düzenlenecek CES 2024’te birbirinden farklı ürünlerini tanıtacak

LG, son teknolojik çözümlerini CES 2024'te sergileyecek
4 Ocak 2024 16:20
66
A+
A-

İSTANBUL (AA) – LG Electronics (LG), tüketici elektroniği ve bilişim fuarı CES 2024'te yeni serisini sergilemeye hazırlanıyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, LG, CES 2024'te deneysel ve yenilikçi ürün ve hizmetler sunmaya odaklanan pazarlama platformu LG Labs'e özel bir sergi alanı ayıracak. Fuarda, platform alanının büyüklüğü, önceki yıl düzenlenen organizasyona kıyasla iki kattan fazla artacak.

Fuarın en önemli etkinliklerinden biri, vakum tüplü sesin cazibesini en son şeffaf OLED panel teknolojisiyle birleştiren yenilikçi ses ürünü "DukeBox by LG Labs"ın tanıtımı olacak.

Eski moda hassasiyetleri en son teknoloji ile birleştirerek yeni bir müzik deneyimi sunmayı amaçlayan DukeBox, modernize edilmiş müzik kutusu ile ses ve video deneyiminin derinliğini yeniden keşfetmeyi hedefliyor.

Altta, öne bakan, üstte 360 derecelik hoparlöre sahip olan üründe, dinleyiciyi çevreleyen sürükleyici bir ses deneyimi sunuluyor. OLED ekranın şeffaflığı ayarlanabiliyor ve şeffaf bir cam kutu içine yerleştirilmiş vakum tüplü ses sistemini anımsatan görsel efekt meydana geliyor.

DukeBox, filmler gibi yüksek kaliteli içeriklerin keyfini çıkarmak veya titreyen alevlerin arasında vakum tüpünün görülebildiği rahat bir şömine ambiyansı yaratmak için de kullanılabiliyor.

Fuarda, evdeki yaşam kalitesini doğaya yaymak için tasarlanmış özelleştirilmiş bir yaşam alanı "Bon Voyage by LG Labs"ın yükseltilmiş bir versiyonu da tanıtılacak. Bon Voyage, müşteri geri bildirimlerine dayanarak, alan kullanımını ve hareketliliği optimize ederek bir kamp karavanı boyutunda yeniden tasarlandı. 2 metre genişlik, 3,8 metre uzunluk, 2,2 metre yükseklik boyutlarına sahip ürün, yatak, buzdolabı, elektrikli ocak, su arıtma cihazı, ayakkabı bakım ürünleri dahil olmak üzere çeşitli mobilya ve cihazlarla donatılabiliyor.

Fuarda sergilenecek diğer öne çıkan başka bir ürün ise aynı anda iki farklı kahve kapsülü çıkaran kapsüllü kahve makinesi "DUOBO" olacak. Uzay araştırmalarından esinlenen DUOBO'nun büyük bir modeli, uzay hayvanı karakteri "CUBO" ile birlikte yer alacak ve küresel müşteriler için davetkar bir atmosfer yaratacak.

"LG CineBeam Qube", "LG Gram Fold", "LG XBOOM", "LG StanbyMe Go", "LG Tiiun Mini" ve "brid.zzz by LG Labs" gibi diğer ürünler de fuarda sergilenecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen LG Başkan Yardımcısı ve Marka Yönetimi Bölümü Başkanı Hyo-eun Kim, şirketin küresel müşterilerine LG Electronics'in "öncü DNA'sını somutlaştıran yenilikçi ürün ve hizmetleri ilk elden deneyimletme" konusundaki kararlılığını aktardı.

CES 2024, 9-12 Ocak'ta Las Vegas'ta düzenlenecek.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.