Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 17°C




















Abdi İbrahim'in ana sponsoru olduğu Merve Tuncel ve Emre Sakcı'dan 16 madalya

Abdi İbrahim'in ana sponsoru olduğu Merve Tuncel ve Emre Sakcı'dan 16 madalya
25 Aralık 2023 14:40
91
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Abdi İbrahim'in ana sponsoru olduğu rekortmen milli yüzücüler Merve Tuncel ve Emre Sakcı, Türkiye Arena Kulüpler Arası Kısa Kulvar Yıldız, Genç ve Açık Yaş Yüzme Şampiyonası'nda 16 madalya kazandı.

Abdi İbrahim açıklamasına göre, Türkiye Arena Kulüpler Arası Kısa Kulvar Yıldız, Genç ve Açık Yaş Yüzme Şampiyonası'nda Tuncel, gençler kategorisinde 1500 metre, 800 metre, 400 metre serbestte altın, 200 metre serbestte gümüş madalya ve açık yaş kategorisinde 1500 metre, 800 metre, 400 metre serbestte gümüş, 200 metre serbestte bronz madalya kazandı.

Sakcı da 50 metre ve 100 metre kurbağalama, 100 metre karışık, 50 metre serbest, 4X50 metre karışık ve serbest bayrak ile 4X100 metre karışık ve serbest yarışları olmak üzere 8 altın madalya aldı. Emre Sakcı, 100 metre karışıkta da Türkiye rekorunu kırarak rekorlarına bir yenisini daha ekledi. Böylece her iki sporcu şampiyonaya damgasını vurdu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Abdi İbrahim Kurumsal İlişkiler, Sürdürülebilirlik ve İletişim Direktörü Dr. M. Oğuzcan Bülbül, Merve Tuncel ve Emre Sakcı'nın Türkiye'nin gururu olduklarını belirtti.

Bülbül, Tuncel ve Sakcı'nın ülkenin adını her kulvarda en yükseğe taşıma azmine sahip sporcular olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Onların yurt içinde ve dışında elde ettiği başarılar, gençlerimizin spora yönelmesini sağlayarak, yeni Emrelerin ve Mervelerin yetişmesine de zemin hazırlıyor. Abdi İbrahim olarak toplumsal sorumluluklarımızın bilinciyle spora ve gençliğe yönelik projelere imza atmaya, başarıya giden yolculuklarında sporcularımızı maddi ve manevi desteklemeye devam edeceğiz."

Merve Tuncel ve Emre Sakcı da sponsorluk desteği için Abdi İbrahim'e teşekkür ederek, şu görüşleri paylaştı:

"Abdi İbrahim'in yüzme sporunu sahiplenerek bizlere yolculuğumuzda destek vermesi, başarılarımızın daha çok kişiye ulaşmasını sağlaması, maddi, manevi olarak her zaman yanımızda olması bizim için bir dönüm noktası oldu. Bu sebeple elde ettiğimiz başarılarda bu desteğin rolü çok büyük. Yanımızda bu gücü hissederek, bundan sonra da daha iyisini yapmak için aynı kararlılıkla çalışmayı sürdüreceğiz."

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.