Dolar 32,5340
Euro 34,9280
Altın 2.439,99
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 23°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
23°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 17°C




















Evde yapılabilecek 8 etkinlik önerisi

Evde yapılabilecek etkinlikler var. Yetişkin ve büyükler için etkinlik önerileri hazırladık. Bu sayede evde canım sıkılıyor demeyeceksiniz.

11 Şubat 2021 19:37
575
A+
A-

Konumuz belli:evde yapılabilecek etkinlikler! Çünkü, corona virüsü tedbiri kapsamında, evimizde kalıyoruz. Can sıkıntısına düşmemek için evde yapılabilecek etkinliklere başvurabiliriz.

evde yapılabilecek etkinlikler

Biz, ‘Yüksek Topuklar’ editörleri olarak, kendi hayatımızda uyguladığımız etkinlikleri sizlerle paylaşıyoruz. Günlerinizin sağlıklı ve keyifli geçmesini diliyoruz.

  1. Evde saç bakımı yapabilirsiniz

Evde saç bakımı yapın

Saçlarımızın her zaman bakıma ihtiyacı olur. Hazır evdeyken, bitkisel veya kozmetik ürünlerle saç bakımı yapabilirsiniz. Bizim favorimiz, Hindistan cevizi yağı veya saç bakımı için maya maskeleridir.

  1. Dışarı çıkar gibi şık giyinebilirsiniz

Her zamanki gibi giyinin

Kabul edelim ki, pek çoğumuz şu anda pijamalarla evde oturuyoruz. Ancak, bu durum bir süre sonra bizi tembelleştiriyor. Ruh halimizi olumsuz etkiliyor. Motivasyonu yükseltmek için dışarı çıkacak gibi hazırlanıp evde şık olabilirsiniz.

  1. Karantina günlerinde aşk yaşayabilirsiniz

evde yapılabilecek etkinlikler olarak aşk

Eğer, eşinizle evdeyseniz, karantina günlerini zevkli anlara dönüştürebilirsiniz. Değişik pozisyon deneyebilir, her zamankinden daha uzun sevişebilirsiniz. Merak etmeyin, bunun için fikirlerimiz var!

En zevkli sevişme pozisyonları için TIKLAYIN

  1. Evde yapılabilecek etkinlikler: Spor

Egzersiz yapabilirsiniz

Can sıkıntısından yemek yemeye merak salıp kilo almak istemiyorsanız, evde spor hareketleri tam size göre! Kendi vücut ağırlığınızla yapabileceğiniz egzersizler sayesinde hem mutluluk hormonlarını artırın hem formunuzu koruyun.

En etkili spor hareketleri için TIKLAYIN

  1. Sinema gecesi düzenleyebilirsiniz

Film gecesi yapabilirsiniz

Hepimizin evinde internet var. Youtube, Netflix ve film sitelerinden film izleyebilirsiniz. Tabii, psikolojinizi korumak için umut veren, neşeli ve eğlenceli filmler seçmenizde fayda var. Örneğin, bu dönemde romantik komedi filmleri izleyebilirsiniz.

En güzel romantik film önerileri TIKLAYIN

  1. Evde yapılabilecek etkinlikler: Kitap

Kitap okuma günleri

Zamanında alıp, bir gün okurum dediğiniz kitaplar için doğru andayız! Hatta, kütüphane temizliğine bile başlayabilirsiniz. Kişisel gelişim, mutlu sonla biten romanlar veya ilgi alanınızdaki bir konuda okumalar yapabilirsiniz.

  1. Ücretsiz tarot falı baktırabilirsiniz

Ücretsiz tarot falı

Evde yapılabilecek etkinlikler arasında, ‘Yüksek Topuklar’ kadın portalımızda ücretsiz olarak sunduğumuz tarot falı var. Zamanınızı eğlenceli değerlendirmek için bunu yapabilirsiniz.

Ücretsiz tarot falı baktırmak için TIKLAYIN

  1. Pozitif enerji için melek kartları çekebilirsiniz

evde yapılabilecek etkinlikler melek kartı

Bulunduğumuz dönem itibariyle pozitif enerji içeren mesajlara, sözlere ihtiyacımız var. ‘Yüksek Topuklar’ kadın sitemizde yer alan melek kartları bölümü, bunu çok güzel bir şekilde yapıyor.

Hemen melek kartları seçmek için TIKLAYIN

Daha fazla mutluluk ve etkinlik önerimiz var!

evde yapılabilecek etkinlikler daha fazla var

2008 yılından bu yana, internetteki en yakın arkadaşınız ‘Yüksek Topuklar’ mutluluk ve aktivite için size birçok öneri sunuyoruz. Aşağıdaki özel haberlerimizi üzerine tıklayıp okuyabilirsiniz.

Can sıkıntısını gidermek için tavsiyeler

Evde tek başına mutlu olma yolları

14 adımda evde zayıflama yöntemleri

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.