Dolar 32,1864
Euro 35,1343
Altın 2.475,45
BİST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C




















Ricardo Quaresma Türkiye’de saç ektirdi

Ricardo Quaresma Türkiye’de saç ektirdi
17 Aralık 2023 03:00
101
A+
A-

Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma, derbi için geldiği İstanbul’da saç ekimi de yaptırdı. Quaresma, 2010 yılında Beşiktaş’a transfer olmuş ve Türk futbol camiasında unutulmaz anılar bırakmıştı. Süper Lig’in 15. haftasında gerçekleşen Beşiktaş ve Fenerbahçe derbisi için İstanbul’a gelen Quaresma, saç ekimi için Cosmedica adlı özel bir klinikte operasyon geçirdi.

Quaresma’nın saç ekimini gerçekleştiren Dr. Levent Acar, konuyla ilgili yaptığı paylaşımda, “Portekiz Milli Takımı ve Beşiktaş Spor Kulübü’nün efsane futbolcusu Ricardo Quaresma’nın saç ekimini kliniğimizde gerçekleştirdik. Kliniğimizi seçtiğiniz için minnettarım, Q7” ifadelerini kullandı.

Dr. Levent Acar, Quaresma’nın saç ektirmesiyle ilgili olarak, “Quaresma, Türk halkı tarafından çok sevilen bir oyuncuydu. Sadece Beşiktaşlılar değil, tüm futbolseverlerin kalbine taht kurmuş bir isimdi. Quaresma’nın bizi tercih etmesi, beni ve ekibimi ziyadesi ile mutlu etti. Kendisiyle birlikte çalışmak, bizim için büyük bir mutluluk” şeklinde konuştu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.