Dolar 32,5265
Euro 34,9185
Altın 2.432,55
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 17°C
Per 17°C
Cum 18°C




















SİMGE’DEN VİRÜS UYARISI

SİMGE’DEN VİRÜS UYARISI
10 Aralık 2023 22:50
82
A+
A-

Simge 8 Aralık Cuma akşamı VW Arena’da iki aydır hazırlıklarını sürdürdüğü dev konser için seyirci karşısındaydı. Ancak üçüncü şarkıdan sonra fenalaşan Simge konseri zor şartlar altında bitirdi. Sahne sonrası ambulansla hastaneye kaldırılan Simge virüs kaptığını açıkladı ve sevenlerini dikkatli olmaları konusunda uyardı

Simge geçen cuma Maslak Volkswagen Arena’da verdiği konser sırasında hastalandı. Büyük bir enerjiyle programına başlayan Simge 3’üncü şarkıdan sonra fenalaşarak kulise geçti. Vokalistleri konseri sürdürürken istifra eden Simge sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından sahneye geri döndü. Seyircisine durumu açıklayan Simge konseri zor şartlar altında bitirir bitirmez sevenlerine veda bile edemeden tekrar kulise koştu.

Kapıda bekleyen ambulansla Maslak Acıbadem Hastanesi’ne götürülen Simge’ye yapılan kan testlerinin ardından virüs kaptığı ve etkilerini mide bulanması ve halsizlik olarak gösteren bir hastalığa yakalandığı ortaya çıktı. Hemen tedavisine başlandı.

Simge yaptığı açıklamada “Ne yazık ki size veda edemeden sahneden inmek durumunda kaldım. Hepinizin affına sığınıyorum. Viral bir enfeksiyon sonucu gelişmiş bir durum olduğu söylendi. Şu an daha iyiyim, dinleniyorum. Viral bir virüs salgını söz konusu. Lütfen hepiniz kendinize dikkat edin” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.