Dolar 32,2897
Euro 35,0600
Altın 2.474,24
BİST 10.496,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 21°C




















SİMGE’DEN BOL SÜRPRİZLİ DEV KONSER

SİMGE’DEN BOL SÜRPRİZLİ DEV KONSER
7 Aralık 2023 16:47
88
A+
A-

Yaz aylarında verdiği konserlerle rekor kıran Simge yoğun temposuna kışın da devam ediyor. Simge 8 Aralık Cuma günü Atlantis Yapım organizasyonuyla, bol sürprizli bir gecede Volkswagen Arena’da sevenleriyle buluşuyor.

Bu sezon şehrin her noktasında müzik dolu akşamlara imza atacak olan Atlantis Yapım, kış konserlerine 8 Aralık Cuma akşamı Simge konseri ile start veriyor. Yaz boyunca konser rekoru kıran Simge, Volkswagen Arena’da seyirci karşısına çıkıyor. Konser için çok özel bir sahne şovu hazırlayan sanatçı, kostümleri ile ve sürprizleriyle de ses getirecek.

Müzik listelerinde en çok dinlenen isimlerin başında gelen Simge, konser için çok heyecanlı olduğunu, bomba gibi bir şov hazırladıklarını söyledi. Simge “Çok özel sürprizlerimiz var. Çok eğleneceğimiz bir konser olacak. Tüm sevenlerimi bekliyorum. Biletler son hızla satılıyor ve tükenmek üzere. Bu beni inanılmaz mutlu ediyor” dedi

İlk kutlama sahnede…

Spotify verilerine göre Türkiye’de yılın en çok dinlenen şarkısı ‘Aşkın Olayım’ ile büyük ses getiren Simge, başarısını 8 Aralık akşamı sahnede sevenleriyle birlikte kutlayacak.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.