Dolar 32,3446
Euro 34,8046
Altın 2.387,57
BİST 10.221,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 17°C
Sal 18°C




















Tesettürlü Yönetmenden Oyuncuların Tesettürüne Övgü

Tesettürlü Yönetmenden Oyuncuların Tesettürüne Övgü
5 Aralık 2023 05:05
77
A+
A-

Türkiye’nin ilk tesettürlü yönetmeni olan Meryem Beyza ER, son zamanlarda başlayan dini temalı projeler ile ilgili yaptığı değerlendirme de “Farah Zeynep Abdullah’a da, Özgü Namal’a da tesettür çok yakıştı” dedi.

İki uzun metraj sinema filmi olan, yeni projeleri için gün sayan yönetmen Meryem Beyza Er, yakın zamanda başlayacak olan dini temalı dizi için şu açıklamalarda bulundu, “Dizisinin tanıtımındaki olumsuz yorumlardan sonra, insanları anlamakta zorluk çektim. Daha önce cesaret edilmemiş konuların işlenmesi, onları eleştirmek yerine bize birer fırsat olarak görünmelidir. Muhafazakar ailelerin hayatlarını doğru bir şekilde anlatmak, artık reyting kaygısı güdülen bir dizi konusu olarak görülmemeli. Bu durum aynı zamanda toplumun daha geniş bir kesimi için anlayış ve farkındalık yaratma potansiyeli taşımaktadır. Kaldı ki tesettür Farah Zeynep Abdullah’a da, Özgü Namal’a da çok yakışmış, çok güzel taşımışlar. Büyüklerimin faaliyete geçmediği bu potansiyeli, bu ülkede yaşayıp bu sorunlarla yüzleşmemiş her bireye göstermek bizim sorumluluğumuzdur. Bu başlangıçlar artık bu hayatı yaşayanların da faaliyete geçmesi gerektiğini apaçık göstermektedir. Ben bu hikayeleri biliyorum ve elbette bunları özgürce paylaşacağım bir platform bir bulacağım inanıyorum.” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.