Dolar 32,3010
Euro 34,6729
Altın 2.407,37
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Az Bulutlu
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 16°C
Pts 17°C




















Havza Belediye Başkanı Özdemir okullarda incelemede bulundu

Havza Belediye Başkanı Özdemir okullarda incelemede bulundu
5 Aralık 2023 15:25
104
A+
A-

SAMSUN (AA) – Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza'da devam eden ve yapımı tamamlanan eğitim yatırımları inceledi.

Özdemir, Havza Milli Eğitim Müdürü Mehmet Oğuz Ertuğ ile deprem güçlendirme çalışmaları tamamlanan Makbule Yusuf Ölçer Yatılı Bölge Ortaokulunu ziyaret etti.

Sohbet ettiği öğrencilerle basketbol da oynayan Özdemir, "Çocuklarımızın enerjileri bizlerin motivasyon ve enerjimizi tazeledi. Tüm gayretimiz ile Türkiye Yüzyılı vizyonumuz kapsamında çocuklarımızın eğitim kalitesini ve akademik başarılarını artırmak adına çalışmaktayız. Türkiye Yüzyılı'nın yetişkinleri ve yön verenleri olacak çocuklarımız için çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.

Özdemir ve Ertuğ, daha sonra inşası tamamlanan ve eğitime başlayan Havza Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Mehmet Öngel 25 Mayıs Ortaokulu'nda incelemede bulundu, ilçe genelinde okullar arası voleybol turnuvası ilçe ikincisi olan Mehmet Öngel 25 Mayıs Ortaokulu kız voleybol takımı öğrencilerine madalya dağıtım törenine katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.