Dolar 32,5327
Euro 34,9291
Altın 2.444,49
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 16°C
Per 17°C




















KTÜ 'Yılın Üniversitesi' ödülüne layık görüldü

KTÜ 'Yılın Üniversitesi' ödülüne layık görüldü
26 Kasım 2023 11:05
81
A+
A-

TRABZON (AA) – Karadeniz Haberci Dergisi tarafından geleneksel olarak düzenlenen "Yılın En'leri" töreninde Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) "Yılın Üniversitesi" ödülüne layık görüldü.

KTÜ'den yapılan açıklamaya göre, Rektör Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı ödülünü, Karadeniz Haberci Dergisi İmtiyaz sahibi Figen Çakmak'tan aldı.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Çuvalcı, KTÜ'nün 253 bini aşkın mezunu ile şehrin ve bölgenin markası olduğunu belirtti.

Üniversitenin yalnızca eğitim veren bir yükseköğretim kurumu değil, geçmişten gelen birikimi yeniliklerle harmanlayan, birçok bilimsel alanda öncü olan, ulusal ve uluslararası arenada adından sıkça söz ettiren ve her zaman kendini yenileyen köklü bir üniversite olduğuna işaret eden Çuvalcı, şunları kaydetti:

"Şehrimizin ve bölgemizin markası olan üniversitemizi geliştirmeye, dönüştürmeye ve öğrencilerimize kaliteli eğitim vermeye devam ediyoruz. Nitelikli akademik ve idari kadromuz ile şehrimizi eğitim alanında öne çıkarmaktan ve bu yönde mesai harcamaktan mutluluk duyuyoruz. Karadeniz Haberci Dergisi İmtiyaz Sahibi Figen Çakmak ve ekibine teşekkür ediyorum."

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.