Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pts 19°C
Sal 18°C
Çar 16°C
Per 18°C




















İYİ Parti Of İlçe Başkanlığına Abdulhamit Karaahmetoğlu ’Atantı

İYİ Parti Of İlçe Başkanlığına  Abdulhamit Karaahmetoğlu   ’Atantı
26 Kasım 2023 14:33
144
A+
A-

İYİ Parti Of İlçe başkanı atandı, yeni başkan önemli mesajlar verdi

“Ofluların hizmetinde olacağız”

Yerel seçimler öncesi siyasi partiler teşkilatlarını güçlendirmeye devam ediyor. Bu anlamda İYİ Parti Of İlçe Başkanlığında değişim oldu. İlçe başkanlığına Of’un tanınan ve sevilen simalarından olan Abdulhamit Karaahmetoğlu atandı. İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Fatma Başkan, atama sonrası Karaahmetoğlu’nu il binasında kabul ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

“CESURLAR HAREKETİNİN BİR NEFERİYİM”
Resmî atamanın ardından yazılı bir basın açıklaması yayınlayan Abdulhamit Karaahmetoğlu, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Açıklamasında Cesurlar Hareketinin bir neferi olduğunu belirten Karaahmetoğlu,
“Değerli Of halkı, sizlerin destek ve güveniyle İyi Parti’nin Trabzon Of İlçe Başkanı olarak atanmış olmaktan büyük bir onur ve gurur duyuyorum. Bu önemli görevi bizlere layık gören Cesurlar hareketinin lideri Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendiye, Genel Merkez yöneticilerimiz ve Trabzon İl Başkanı Fatma Başkan hanımefendi ile tüm il teşkilatına teşekkür etmek istiyorum. İYİ Parti,  Türk halkının ihtiyaçları ve talebi doğrultusunda, Cesurlar hareketi olarak, Genel Başkanımız  Sayın Meral Akşener  önderliğinde, Türkiye’nin geleceğine dair bir vizyonla hareket etmek üzere bir siyasi hareket olarak doğmuştur. Özellikle Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere en büyük armağanı ve mirası olan cumhuriyetin yüzüncü yılında, genel merkezimizin belirlediği politikalar doğrultusunda Cesurlar hareketinin yılmaz birer ferdi olarak buradayız. Burada ve her yerde olmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

“ÇÖZÜM ODAKLI OLACAĞIZ”
Çözüm odaklı bir siyaset izleyeceklerini belirten Abdulhamit Karaahmetoğlu,
“İYİ Parti kurulduğu günden bugüne Türkiye’nin sorunlarına çözüm odaklı bir yaklaşım benimseyerek, toplumsal uzlaşıyı teşvik etmiştir.  Bizler de görevi devraldığımız bugünden itibaren,  partimizin politikaları doğrultusunda Of ilçemizin ve Ofluların maddi manevi değerlerine sahip çıkarak sorunlarına çözüm odaklı bir yaklaşım benimseyerek, toplumsal uzlaşıyı teşvik etmek için Ofluların hizmetinde ve emrinde olacağız. Hiçbir siyasi ayrım gözetmeden bütün Of halkına hizmetkar olmaya, onların gönüllerini kazanmaya talibiz. Of ilçesinin bünyesinde barındırdığı potansiyelinin ortaya çıkması için çok çalışacak ve daha refah bir Of için birlikte mücadele edeceğiz. Bütün Oflu hemşerilerimizi bu kutlu yürüyüşte aramızda görmekten onur duyarız .Of ilçemizin güzellikleri, zengin kültürel mirası, değerli insanlarıyla birlikte, yerel sorunlarını, potansiyelini daha yakından tanımak, çözüm üretmek , ilçemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek, ilçemizi ilimizin ve bölgemizin parlayan yıldızı olması içim gayret göstereceğiz.” şeklinde konuştu.

KURUCU İLÇE TEŞKİLATINA TEŞEKKÜR
Son olarak şu ana kadar görev alan ilçe yöneticilere teşekkür eden Karaahmetoğlu sözlerine şu şekilde son verdi:
“Unutmayalım ki, siyaset bir bayrak yarışıdır. Bayrağı şerefle taşımak ve devretmek çok önemlidir. İYİ Parti Of İlçe teşkilatının çeşitli kademelerinde görev almış eski yöneticilerimizin her birine şahsım ve partimiz adına şükranlarımızı sunar kendilerini göstermiş oldukları medeni cesaretten dolayı ayrıca kutluyoruz. Genel Başkanımızın, Genel Merkez yöneticilerimizin, Trabzon İl Başkanımızın ve tüm il teşkilatımızın desteğiyle daha güçlü, daha adil ve daha yaşanabilir bir Of için birlikte el ele, gönül gönüle çalışacağız.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.