Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Az Bulutlu
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 18°C
Çar 17°C




















İREM DERİCİ İSTEDİ, ÖZGÜR ARAS ORGANİZE ETTİ: EV’DE ‘90’LAR PARTİSİ’

İREM DERİCİ İSTEDİ, ÖZGÜR ARAS ORGANİZE ETTİ: EV’DE ‘90’LAR PARTİSİ’
22 Kasım 2023 04:29
86
A+
A-

90’lı yılların şarkılarını unutamayanlar, 22 Kasım Çarşamba gecesi
EV’de KOSTÜMLÜ 90’LAR PARTİSİ’nde buluşuyor!

Müzik ve eğlence dünyasında trendleri belirleyen isimlerin başında gelen ünlü iletişimci Özgür Aras uzun bir aranın ardından İstanbul gece hayatına, Harbiye’de açtığı kulübü EV ile geri dönmüştü. Geçen çarşamba EV’de verdiği ‘ev partisi’nde konuklarını ağırlayan İrem Derici “Burada her hafta parti olmalı” deyince Özgür Aras kolları sıvadı!

22 Kasım Çarşamba gecesi EV’de ‘90’LAR PARTİSİ’ var! Türk Popunun Kral’ı Kral Pop Radyo’nun medya sponsorluğunda gerçekleşecek geceye birbirinden ünlü isimler katılacak. Konuklar o döneme ait kıyafetlerle gelecek. 90’ların unutulmaz Türkçe pop şarkılarının çalacağı parti için Özgür Aras, EV ekibine özel üniforma diktirdi. Partinin fikir annesi İrem Derici de onur konuğu olarak modacısına 90’lar temalı bir kıyafet hazırlatıyor.

Özgür Aras ‘90’LAR PARTİSİ’ni duyurmak için yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Çocuk olmaktı, genç olmaktı belki ortak noktamız. ‘Susam Sokağı’ ile büyüdüğümüz, ‘Süper Baba’yı izlediğimiz, Yonca Evcimik’in ‘Abone’sini ezbere bildiğimiz, internet ile ilk tanıştığımız, Ericsson 388 cep telefonları kullanmaya başladığımız ve 2000’li yıllara yavaş yavaş hazırlandığımız bir dönemdi. Türk pop müziğinin ataklarına şahit olduk. Alışık olmadığımız tarzlarla tanıştık. 22 Kasım gecesi asla geri gelmeyecek günlerin arşivinden unutulmayan şarkılar kulaklarınızda çınlayacak” dedi. Parti duyulur duyulmaz rezervasyon yağmaya başladığını da sözlerine ekledi.

EV
0542 274 76 76
@ev.harbiye
Harbiye, Cebal Topu Sokak No: 4 Şişli / İstanbul
23:00 & 04:00

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.