Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 16°C




















Türkiye Finans 5. kez Türkiye’nin en etik şirketleri arasında yer aldı

Türkiye Finans 5. kez Türkiye’nin en etik şirketleri arasında yer aldı
14 Kasım 2023 11:50
430
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Türkiye Finans, Etik Değerler Merkezi (EDMER) tarafından düzenlenen ve etik değerlere önem veren şirketlerin ödüllendirildiği “ETİKA 2022 Türkiye Etik Ödülleri” organizasyonunda uluslararası etik standartlara uygunluğuyla 5. kez ödül aldı.

Türkiye Finans’tan yapılan açıklamaya göre, banka, etik ve iş ahlakı konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla EDMER tarafından 11 yıldır düzenlenen organizasyonda, ilgili tüm kriterlerde uluslararası etik standartlara uygunluk göstererek ödüle layık görüldü.

Banka, son ödülle birlikte toplamda 5. kez Türkiye’nin en etik şirketleri arasına girmeyi başarmış oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türkiye Finans İç Kontrol ve Mevzuat Uyum Direktörü Hasan Çevik, bankanın kurum kültüründe yatan en önemli değerlerin başında iş ahlakı ve etik değerlerinin yer aldığını belirterek, şunları kaydetti:

“İnsan odaklı bankacılık anlayışımız çerçevesinde bu değerlere olan bağlılığımızla daha iyi sonuçlar yaratacağımızı biliyor ve bu amaçla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bankamızın, prensiplerinden ödün vermeden etik bankacılık anlayışıyla yürüttüğü iş süreçlerinin Etik Değerler Merkezi gibi saygın bir kuruluş tarafından takdir edilmesi bizler için gurur verici. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da etik değerlerimize sahip çıkarak ülkemizin rol model kurumları arasında yer almaya devam edeceğiz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.