Dolar 32,2242
Euro 35,0723
Altın 2.495,94
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 21°C




















KIZININ HASTALIĞINA DERMAN ARIYOR

KIZININ HASTALIĞINA DERMAN ARIYOR
8 Kasım 2023 14:25
161
A+
A-

Baba Süleyman Kurt, devlet ve hayırsever vatandaşlardan maddi ve manevi destek bekliyor
KIZININ HASTALIĞINA DERMAN ARIYOR
Trabzon KTÜ Tıp Fakültesi’nde 26 yıl önce geçirdiği ameliyat sonrası felç olan 38 yaşındaki Berna Kurt’un babası Süleyman Kurt, kızının iyileşmesi için derman arıyor. Baba Süleyman Kurt, kızının iyileşmesi için Türkiye’de gitmedikleri hastaneye kalmadı. Trabzon’un Ortahisar Mahallesi’nde oturan 3 çocuk babası Süleyman Kurt, (60), evinde felci kızına hanımı ile birlikte bakıyorlar.
Süleyman Kurt, 38 yaşındaki kızı Berna Kurt’un, zaman zaman da epilepsi nöbetleri geçirdiğini belirterek, ‘’Bu epilesti nöbetleri 10 dakika sürüyor. Ellerini ve dişlerini sıkıyor. Kısa süreli nöbetler için doktorlar kızıma tek bir ilaç tedavisi verdi. Evimizde eşimle beraberiz. Ancak, kızım gittikçe kilo alıyor. Bu nedenle kendisinin ihtiyaçlarını karşılaşması için yatağından kaldırmaya veye yerleştirmeye sadece ben yardımcı olabiliyorum’’dedi.
Baba Süleyman Kurt, yaptığı açıklamada, kızının 12 yaşındayken okula gittiğini ve yürüdüğünü ancak geçirdiği ameliyatın ardından yürüyemeyerek sakat kaldığını ileri sürdü. Kendisinin emekli olduğunu, eline geçen parayı bugüne kadar kızının tedavileri için harcadığı ve bankalardan da kredi çektiğini söyledi. Kurt, artık ekonomik olarak dayanma gücünün kalmadığını belirterek, kiracı olarak oturduğu evininde kirasını vermekte çok zorlandığını ifade etti. Emekli Kurt,‘ Evden çıkmamı istiyorlar.Kızımın bakımı artık çok zorlaştı. Tek başıma uğraşıyorum. Evin içinde veya dışında taşımak artık bana da zor geliyor. Gençlik döneminde 24 saat kızımın bakımınla uğraşıyordum. Evde tedavi görüyor. Ben de yaşlandım, Hem ekonomik hem de fiziksel olarak zor durumdayım. Kızımın iyi olmasından başka hiçbir isteğim olamaz. Çocuğum benim her şeyim. Olmazsam ona kimse bakamaz. Bunu düşünmek bile istemiyorum. Onun hissetmediği acıları ben yaşıyorum. Devletimizinden ve hayırsever vatandaşlarımızdan maddi ve manevi destek bekliyorum. Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan’tan, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve hanımefendimiz Emine Erdoğan’da da bize destek yapmasını bekliyoruz.’’ ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.