Dolar 32,2587
Euro 34,7780
Altın 2.407,36
BİST 10.330,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Açık
Trabzon
18°C
Açık
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 19°C
Cts 16°C




















Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir aşkı derken asıl bombalar şimdi patladı…

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir aşkı derken asıl bombalar şimdi patladı…
28 Ekim 2023 11:50
349
A+
A-

Dizi aşkları gerçek olan Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir, özel hayatlarıyla magazin gündeminden düşmüyor. Birliktelikleri tekne tatiliyle ortaya çıkan çift, sarmaş dolaş görüntülenmiş, o kareler sosyal medyada çok konuşulmuştu. Geçtiğimiz günler ise Saraçoğlu ve Demir’in sette kavağa ettiği ve araya yönetmenlerin girdiği iddia edilmişti.

Ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay, bugünkü köşe yazısına iddiayı taşıdı. “Yalı Çapkını dizisi ile ilgili en doğruları yazan yazarlardan biriyim… Yazdıklarıma güvenin! Çünkü en sağlam kaynağa sahip yazarlardan biriyim… Tabii kaynağımın kim olduğunu açıklamayacağım ama son günlerde çıkan dedikodularla ilgili kaynağımla görüştüm ve siz Yalı Çapkını dizisi hayranlarına gerçekleri iletmek için bu yazıyı kaleme alıyorum.” diyen Akay, yazısında çok konuşulacak açıklamalar da yaptı.

Akay sette yaşanan kavağa ile ilgili, “Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir kesinlikle kavga etmediler! Böyle bir olay yaşanmadı… Aşkları doludizgin devam ediyor! Hatta Mert genellikle Afra’nın evinde kalıyor. Zaman zaman Afra’nın da Mert’in evinde kaldığı oluyor. Aileleri bile onları aynı evde kalırken ziyarete geliyor.” ifadelerini kullandı.

EMRE ALTUĞ VE GÖZDE KANSU AYRILDI!

Onur Akay yazısına şöyle devam etti:

“Geçtiğimiz günlerde ayrılan çift Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir çifti değil, Gözde Kansu ile Emre Altuğ çiftiydi. Ancak bir müjde de vereyim. Afra ve Mert araya girerek Gözde ve Emre’yi barıştırdı. Bu arada Beril Pozam ile Ersin Arıcı da büyük bir aşk yaşıyor. Hatta Mert Ramazan Demir sette, ‘Dizi final yaptıktan sonra düğünlerimizi beraber yapalım.’ diyerek espri bile yapmış. Yani Yalı Çapkını finalinden sonra Afra ve Beril beraber gelinlik giyerse hiç de şaşırmam!”

YALI ÇAPKINI DİZİSİNDE DÖRÜNCÜ AŞK MI ÇIKIYOR?

Yalı Çapkını’ndan aşk haberleri çıkmaya devam ediyor. Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir derken, bombalar teker teker patlamaya başladı. Onur Akay, “Yalı Çapkını dizisi oyuncularından üç çift gerçek hayatta da aşk yaşıyor! Birinci Çift: Dizide Seyran karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu ile Ferit karakterine hayat veren Mert Ramazan Demir’in efsane aşkı… İkinci Çift: Dizide Suna karakterine hayat Beril Pozam ile Abidin karakterine hayat veren Ersin Arıcı’nın büyük aşkı… Üçüncü Çift: Dizide Gülgün karakterine hayat veren Gözde Kansu ile Orhan karakterine hayat veren Emre Altuğ’un aşkı… Dizide şimdilik üç çiftin aşk yaşadığını söyledim ama dördüncü çifte yolda gibi. Demedi demeyin! Şimdilik bu kadar ama Pazartesi günü Yalı Çapkını dizsi ile ilgili bu bomba haberi kaleme alabilirim.” şeklinde yazdı.

Ayrıca, sosyal medyada, ”Yalı Çapkını gün mü değiştirdi, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?” sorularına yanıt aranıyor. Star TV’nin milli yas nedeniyle yayınlanmayan Yalı Çapkını 42. bölümü ile 43. bölümün peş peşe yayınlama kararı aldığı ve dün akşam 42. bölümü yayınlanan dizinin 43. bölümünün ise bu akşam yayınlanacağı öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.