Dolar 32,3176
Euro 34,7567
Altın 2.389,37
BİST 10.263,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 19°C




















GENÇ, MUHTARLARLA 31. İSTİŞARE TOPLANTISI’NDA BİR ARAYA GELDİ

GENÇ, MUHTARLARLA 31. İSTİŞARE TOPLANTISI’NDA BİR ARAYA GELDİ
24 Ekim 2023 11:45
259
A+
A-

Genç, muhtarlarla 31. İstişare Toplantısı’nda bir araya geldi

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ortahisar muhtarlarıyla 31. İstişare Toplantısı’nda bir araya geldi. İlk olarak Trabzon Muhtarlar Federasyonu’nu ziyaret eden Başkan Genç, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Bekir Aktürk’ün 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde Ankara’da olmasından dolayı bir kez daha Bekir Aktürk ile bütün muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tebrik etti. Başkan Genç, daha sonra muhtarlarla birlikte toplantı mekânına geçti.

“MUHTARLAR FEDAKÂRLIK YAPIYOR”

Toplantıda muhtarlara hitap eden Başkan Genç, göreve geldiği andan itibaren muhtarları mesai arkadaşı olarak gördüğünün altını çizerek, “19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla başkanımızın Ankara’da olmasından dolayı ziyaretimizi yeni gerçekleştirdik. Muhtarlık çok önemli bir hizmet kurumudur. Her sorunun doğal ve ilk muhatabı sizlersiniz. Bir işe merhem olmanın manevi hazzını da siz yaşıyorsunuz. Bu iş tek kileme ile özetlenir o da fedakârlıktır. Ailenizden, işinizden, eşinizden, dostunuzdan fedakârlık yaparak milletimize hizmet ediyorsunuz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da muhtarlara çok değer veriyor. Biz de yerelde o anlayışla çalışma yapıyoruz. Sizleri mesai arkadaşımız olarak görüyorum. Samimiyetimizden asla kuşkunuz olmasın. Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Trabzonlu, Ortahisarlı ve bizim muhtarımız. Bundan daha büyük gurur olabilir mi? Sizlerle güzel çalışmalara imza attık. Hukukumuz, sıkı bağlarımız oluştu. Ben bu Federasyonun dışında kurulan başka dernekleri tanımıyorum. Hepinize de iştirak ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. İnşallah bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çok güzel çalışmalara imza atacağız.” dedi.

“BİRLİKTELİĞİMİZİN DEVAM ETMESİ LAZI

REKLAM ALANI(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.