Dolar 32,4280
Euro 34,5989
Altın 2.382,00
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Yağmurlu
Trabzon
15°C
Yağmurlu
Per 16°C
Cum 18°C
Cts 17°C
Paz 16°C




















TRABZON ULUSLARARASI ÖĞRENCİ DERNEĞİ RESMİ AÇILIŞINI BÜYÜK BİR COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRDİ

TRABZON ULUSLARARASI ÖĞRENCİ DERNEĞİ RESMİ AÇILIŞINI BÜYÜK BİR COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRDİ
23 Ekim 2023 12:07
119
A+
A-

Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği, resmi açılışını görkemli bir törenle gerçekleştirdi. Dernek, Trabzon’da 90’dan fazla ülkeden 2 binin üzerinde uluslararası öğrenciye maddi ve manevi rehberlik hizmeti sunmayı hedefliyor. Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği; Uluslararası Öğrenci Dernekler Federasyonu üyesi bir kuruluş olarak önemli bir misyonu üstleniyor.

 

Açılış törenine, Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Abdulkadir Yılmaz, Uluslararası Öğrenci Dernekler Federasyonu Başkanı Abdullah Muhammed İslam, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi gibi önemli isimler katılarak, derneğin hedefleri ve önemi konusunda konuşma yaptılar.

 

Ayrıca, açılışa Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Danışmanı Metin Güneş, Ortahisar AK Parti İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çavuş, Ortahisar İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Mercan gibi yerel siyasi ve gençlik liderleri de destek verdi.

 

Etkinlikte ayrıca, Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği’nin amacını ve çalışmalarını tanıtmak amacıyla uluslararası öğrenciler tarafından yöresel ürünlerin hazırlandığı bir stant yer aldı.

 

Bu özel gün, derneğin Trabzon’daki uluslararası öğrenci topluluğuna ve şehirdeki diğer sivil toplum kuruluşlarına yönelik önemli bir kaynak olma yolundaki kararlılığını vurguladı. Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği, uluslararası öğrencilere rehberlik sağlama, kültürel anlayışı artırma ve toplumsal entegrasyonu teşvik etme konularında büyük bir katkı sunmaya devam ediyor. Açılış töreni, Trabzon’un kültürel çeşitliliğini kutlamak ve bu değerli misyonu vurgulamak için unutulmaz bir anı oluşturdu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.