Dolar 32,4147
Euro 34,7678
Altın 2.419,29
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Yağmurlu
Trabzon
16°C
Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 16°C




















Diş taşı temizliği fiyatları ne kadar?

Diş taşı temizliği fiyatları ne kadar?
2 Ekim 2023 12:14
190
A+
A-

Diş taşı temizliği fiyatları, çeşitli faktörlere bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Bu faktörler arasında yeriniz, diş hekiminizin veya diş hijyenistinizin uygulama tarifesi, işlem sırasında kullanılan teknikler ve aletler, dişlerinizin durumu ve muayene sırasında ihtiyaç duyulan ek işlemler bulunabilir.

Diş taşı temizliği genellikle sigorta planları tarafından kısmen veya tamamen karşılanabilir. Eğer bir diş sigortanız varsa, temizlik maliyetinin ne kadarını sigortanızın karşılayacağını öğrenmek için sigorta şirketinizle iletişime geçmeniz gerekebilir.

Fiyatlar coğrafi konuma göre de değişebilir. Örneğin, büyük şehirlerde veya daha pahalı yaşam maliyetine sahip bölgelerde diş taşı temizliği genellikle daha yüksek fiyatlı olabilir. Ayrıca diş hekiminin deneyimi ve kliniğin türü de fiyatları etkileyebilir.

Genel olarak, diş taşı temizliği fiyatları genellikle 100 TL ile 500 TL arasında değişebilir. Ancak bu sadece bir tahmindir ve kesin fiyatları belirlemek için diş hekiminiz veya diş hijyenistinizle iletişime geçmeniz önemlidir. Diş taşı temizliği gibi düzenli bakım işlemleri, ağız sağlığını korumak için önemlidir ve maliyeti, ileri ağız sağlığı sorunlarını önlemeye yardımcı olabilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.