Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 16°C
Per 18°C




















Yeni transferimiz Nicolas Pepe basın mensuplarının sorularını yanıtladı

Yeni transferimiz Nicolas Pepe basın mensuplarının sorularını yanıtladı
11 Eylül 2023 18:04
199
A+
A-

Yeni transferimiz Nicolas Pepe, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Futbol Koordinasyon Merkezi’nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sözlerine kulübümüze teşekkür ederek başlayan Nicolas Pepe, “Bu sezon bana vermiş oldukları güvenden dolayı öncelikli olarak Trabzonspor Kulübü’ne teşekkür ediyorum. Ayrıca dün bana göstermiş oldukları hoş karşılamadan dolayı taraftarlarımıza da teşekkür etmek istiyorum. Benden beklentilerin çok yüksek olduğunun farkındayım. Ve buna verilecek en iyi yanıtın sahada ekip arkadaşlarımla beraber oyunumuzla beraber olduğuna inanıyorum. Hocamızla bir plan yaptık. Ben hücumda her pozisyonda oynayabilen bir oyuncuyum. Sizin de söylemiş olduğunuz gibi geçen sezon farklı pozisyonlarda da oynadım. 10 numara pozisyonunda da oynadım. Ama benim pozisyonum tabii ki sağ açık, sağ kanat oyuncusuyum. Şu an antrenörümüzün benden ne beklediğini biliyorum. Ancak şu an pozitif olmamız ve ekibime yardımcı olmak için çalışmam gerektiğini söylemem gerekiyor. Dizimde yaşadığım bir sakatlıktan dolayı 4 aydır maç oynamadım. Ama benim açımdan bakacak olursak çok iyi bir hazırlık süreci geçirdim. 10 gündür de bireysel ekibim ile çalışma yapıyorum. Birazcık ritim yakalamam gerekiyor. Beşiktaş’a karşı oynayacağımız maçta başlamam için sadece ritim kazanmam gerektiğini söylemeliyim. Buna karar verecek kişi hocamızdır. Kararı öyle olursa elimden geleni yaparım. Aksi durumda takımın arkasında olur elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Şahsen Trabzon şehriyle alakalı çok detaylı bir şey bilmiyorum. Ama burada Trabzon’da oynamış arkadaşlarım var. Bu arkadaşlarım şehirle alakalı bahsettiler. Dün akşam geldim. Şehri görmeye çok fırsatım olmadı” ifadelerini kullandı.

Kulübümüzün tam bir aile olduğunu belirten Nicolas Pepe, “Trabzonspor’un farklı bir kulüp olduğunu biliyorum. Aile ruhuyla alakalı çok fazla şey barındırıyor. Ve büyük hedefleri olan bir kulüp. 2 yıl evvel kazanılmış olan şampiyonlukta olduğu gibi, bu sezon da o seviyeye tekrardan geri dönmemiz gerektiğini ve bunun için çalışacağımı biliyorum. Hocamız ve ekiple beraber çok çalışmamız gerektiğini biliyorum. Kısa süre önce kazanılan şampiyonluğu tekrar yakalamak için çok çalışmamız gerektiğini söyleyebilirim. Umarım bu takımla beraber bu sezon da birçok başarı kazanırız. Geçiş oyunu benim oyun kaliteme uygun bir oyun. Lille Kulübü ile de en iyi performans sergilediğim oyun stili buydu. Tabii ki Premier Lig’de oynanan oyunun benim üzerimde bir etkisi var. Bunu kabul ediyorum. Türkiye Ligi daha çok geçiş oyununa odaklanan bir oyun stiliyle oynanıyor. Bu bana çok uyacak bir oyun tarzı olacak” dedi.

Basında yer alan haberlerdeki gibi Türkiye’den farklı spor kulüplerinin de kendisiyle ilgilendiğini ancak tercihinin Trabzonspor olduğunun altını çizen Pepe, “Türk basınında da yer aldığı gibi başka ilgilenen Türk takımları da vardı. Ama farkı yaratan şey Başkanımız Ertuğrul Doğan, yönetim kurulumuz ve Teknik Direktörümüz Nenad Bjelica ile alakalıydı. Beni görmek ve görüşme yapabilmek için seyahat ettiler. Kulübün projesini anlattılar ve aşıladılar.

Kulübün sahip olduğu projeyi açıkladıktan sonra direkt bana hitap eden bir şeydi ve bunu geri çeviremezdim. 1 yıllık sözleşmenin kısa olduğunu biliyorum. Lakin ben ve temsilcilerim uzun dönemle ilgili projelerimize başlamadan ve adım atmadan bu projeyi tercih ettik. Her şey olabilir, neden olmasın” cümlelerine yer verdi.

Nicolas Pepe, kariyeriyle ilgili sorulan soruya ise şu şekilde yanıt verdi: “Gördüğünüz üzere Arsenal’daydım ve şu anda da Trabzonspor’dayım. Benim sakatlığım fiziksel açıdan herhangi bir soruna yol açmadı. Tabii ki sahadan uzaklaştığınızda ritim kaybedersiniz ama şu anda tek hedefim tekrardan bu ritmi yakalamak olacak. Beşiktaş maçında oynayıp oynayamamam konusunda teknik ekiple bir görüşme gerçekleştireceğiz. Bunda sağlık ekibinin de görüşü çok önemli olacak. Ben oynamaya hazırım.”

Nicolas Pepe, açıklamalarının son bölümünde taraftarlarımıza tekrardan teşekkür ederek şu cümlelere yer verdi: “Taraftarlarımıza dün bana yaptıkları karşılamalarından dolayı çok teşekkür ederim. Bu güzel karşılamaya Beşiktaş maçındaki performansımla karşılık vermek istiyorum. Takımdaki bazı oyuncuları daha önce birlikte oynadığımız için tanıyorum. Diğer takım arkadaşlarımla da tanışmak için sabırsızlanıyorum. Şu an Türkiye Süper Lig’i çok büyük bir dönüşüm geçiriyor. Bunu, Türkiye’ye gelen transferlerden anlayabiliyorsunuz. Bu sayede ligin seviyesinin daha yükseğe çıkacağını görebiliriz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.