Dolar 32,2314
Euro 34,8302
Altın 2.421,26
BİST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Az Bulutlu
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 16°C
Pts 15°C




















Trabzonspor’un efsane Divan Başkanı Ali Özbak’ın ismi yaşatılacak

Trabzonspor’un efsane Divan Başkanı Ali Özbak’ın ismi yaşatılacak
7 Eylül 2023 16:40
247
A+
A-

Ortahisar Belediye Meclisinin 06/09/2023 tarihli meclis toplantısı Meclis Başkanvekili Nusret Onur Başkanlığında gerçekleştirildi.

Meclis oturumunda Kültür Çevre Turizm ve Spor Komisyonu’ndan gelen Soğuksu Mahallesi Şehit Soner Yıldırım Sokak’ta yapımı devam eden parka Ali Özbak Parkı isminin verilmesiyle ilgili madde müzakere edildi. Kültür Çevre Turizm Komisyonu’ndan oybirliğiyle gelen madde komisyondan geldiği şekliyle mecliste de oybirliğiyle kabul edilerek yürürlüğe girdi.

TRABZONSPOR TARİHİYLE İLGİLİ KİTAP YAZDI

Konuyla ilgili söz alan CHP Grup Başkanvekili Turgay Şahin, alınan kararın çok isabetli bir karar olduğunu belirterek şu ifadelere yer verdi: “Ali Özbak abimiz tanıyanlar, tanımayanlar vardır. Benim de çok sevdiğim bir kişiydi. Aynı zamanda kendisi Trabzon’da iyi bir matematik öğretmeniydi ve de uzun yıllar Trabzonspor’da divan başkanlığı yapan hatta Trabzonspor tarihiyle ilgili bir kitabı olan abimizdir. Çok isabet olmuştur, kendisi de o yörededir. O parka ismini vererek yaşattığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.