Dolar 32,1933
Euro 34,7208
Altın 2.441,77
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 15°C
Per 17°C
Cum 18°C




















Kasımpaşa Galibiyeti Sonrası Bjelica’nın Dikkat Çeken Sözleri

Kasımpaşa Galibiyeti Sonrası Bjelica’nın Dikkat Çeken Sözleri
2 Eylül 2023 01:02
132
A+
A-

Trabzonspor’un deplasmanda Kasımpaşa’yı 5-1 mağlup ettiği karşılaşma sonrası Bjelica’nın açıklamalarda bulundu

Süper Lig’in 4. haftasında Kasımpaşa’yı deplasmanda 5-1 mağlup eden Trabzonspor‘da teknik direktör Nenad Bjelica maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Takım olarak ayağa kalktıklarını söyleyen Hırvat teknik adam, “Hak ettiğimiz bir galibiyet oldu. Maçın tamamında üstündük. 5-1’lik galibiyetler her zaman olmuyor. Kasımpaşa, daha önceki 3 maçta neler yapabileceğini gösterdi. İç sahada kaybettikten sonra ve konuşulanlardan sonra bu tarz maçlar kolay değildir ama ayağa kalktık.” dedi.

Takımdaki oyuncuların performansına dikkat çeken Nenad Bjelica, “Bardhi bugün 2 gol attı ve pozisyonlarımızın mimarı oldu. Ona bu formuyla hep ihtiyacımız var. Enis Destan ilk golü atan oyuncuydu ama genç bir oyuncu, sabretmek gerekiyor. Sezon başında gösterdikleri ile burada bir yeri hak ettiğini gösterdi. Mehmet ve Göktan da güzel şeyler gösterdi. Fountas ve Teklic de burada olmayı hak ettiklerini gösterdiler.” ifadelerini kullandı.

TRANSFER AÇIKLAMASI

Transfer gündemine dair konuşan Bjelica, “Burada çalışmaya niyeti olan oyuncularımız var. Bizim getireceğimiz oyuncular isimlerle değil mücadeleleri ile öne çıkacak demişti. Transferle birlikte aramıza katacağımız oyuncular da var. Onlarla birlikte büyük şeyler başaracağımızı düşünüyoruz.” diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.