Dolar 32,3452
Euro 34,9039
Altın 2.396,93
BİST 10.185,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 19°C




















İşletmeler, Dijitalleşerek LONCA İş Geliştirme Toplantıları’nda buluşup büyüyecek

İşletmeler, Dijitalleşerek LONCA İş Geliştirme Toplantıları’nda buluşup büyüyecek
29 Ağustos 2023 16:14
198
A+
A-

Esnaf Bülteni Dergisi etkinliği olarak Eşref Küçükateş’in 2016 yılı Ocak ayında başlattığı Esnaf Buluşmaları, 5 – 6 – 7 Eylülde Dijital olarak gerçekleşecek “LONCA İş Geliştirme Toplantıları” tanıtımının ardından, LONCA İş Geliştirme Toplantıları 13 Eylülde işlerini büyütmek, birlikte kazanmak ve işbirliği yapmak isteyenlerin ilk buluşmasıyla başlayacak.
LONCA İş Geliştirme Toplantıları’nın amacı; “Tüm iş insanlarımızın LONCA İş Geliştirme Toplantıları ile Dijital Çağa ve Dijital Ticarete ayak uydurmalarını, işlerini büyütmelerini, birbirleri ile olan iletişimlerini kesintisiz devam ettirmelerini, zamanın ve gelişmelerin gerisinde kalmayarak Dijital ve Teknolojik gelişmelerin içinde yer almalarını sağlamak”
LONCA Toplantılarına katılım ve detaylar için TIKLAYINIZ (web linkidir)
LONCA’DA DAHA AZ ZAMAN HARCAYACAK, DAHA ÇOK MÜŞTERİYE, DAHA HIZLI ULAŞACAK, İHTİYACINIZ OLAN ÜRÜNLERİ DAHA UCUZA TEDARİK EDECEKSİNİZ
Bundan sonra LONCA İş Geliştirme Toplantıları ile her hafta değişik kişi ve işletmelerle tanışmak için; Başka şehirlere gitmenize, planlanmış toplantılarınızı iptal etmenize veya ertelemenize, iş yerinden uzaklaşmanıza, tatilinizi iptal etmenize ertelemenize veya bölmenize, trafikte zaman harcamanıza, trafikle savaşmanıza gerek kalmayacak. DİJİTAL LONCA İŞ GELİŞTİRME TOPLANTILARI sayesinde daha az zaman harcayarak daha çok müşteriye ulaştığınız gibi ihtiyacınız olan her türlü hammadde ve malzeme çeşidini de daha hızlı ve daha ucuza bulma imkânı elde edeceksiniz.
Bundan sonra her şehirde bir müşteri veya tedarikçi bulmanız daha kolay olacak.
NEREDEN NE ZAMAN KATILACAĞIM DİYE BİR SORUN YOK
Verimli bir toplantı için, tavsiyemiz ofisinizde veya ekran paylaşımlı toplantı odanızda, müdürünüz, satın almacınız, pazarlamacınızla veya en azından birisiyle birlikte bilgisayarın başından o hafta seçtiğiniz gurupla ürünlerinizi ve ihtiyaç duyduğunuz malzemeleri paylaşmanızdır.
Ancak şirket dışındaysanız görevlendirdiğiniz kişide toplantıya katılabilir veya aracınızla seyahat ederken, trenden, gemiden, uçaktan, yurtiçinden veya yurtdışından güçlü internet olan her yerden toplantıya katılabilirsiniz.
Dilediğiniz yerden veya o anda bulunduğunuz konumdan Mağazanızdan, Atölye veya Fabrikanızdan, Deponuzdan, pazarlamacınızla veya satın almacınızla veya iş ortaklarınızla veya yönetim kurulu üyelerinizle yaptığınız toplantıdan katılarak sattığınız ve satın aldığınız ürünleri tanıtabilirsiniz.
Katılım ve detaylar için TIKLAYINIZ (web linkidir)
13 EYLÜL ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 08.00 DE DİJİTAL TOPLANTILAR BAŞLIYOR
İlk “LONCA İş Geliştirme Toplantısı” 13 Eylül 2023 Çarşamba Günü Saat 08.00 – 09.30 arası ACCESSLAND.LIVE üzerinden gerçekleşecek. Her toplantıda en fazla 30 kişi olacak. Türkiye’nin her yerinden hatta yurt dışından iş insanlarının katılacağı bu toplantıların verimli geçmesi için saatinde başlamasına ve saatinde bitirilmesine özen gösterilecek toplantı kuralları harfien uygulanacaktır.
HER HAFTA TOPLANTI GÜNÜ VE SAATİNİ SİZ SEÇİN
İş insanlarından oluşacak her 30 kişi için aynı gün ve başka günler için toplantı saatleri belirlenip takvim oluşturulacak. Üye olan her iş insanı bu toplantı takviminden kendine en uygun toplantı zamanını seçebilecek. Her iş insanının her hafta başka bir gurubun toplantısına katılma ve yeni kişilerle ve işletmelerle tanışma şansı olacak.
ONAYLADIĞI TOPLANTIYA KATILMAYANLARIN HAKLARI KAYBOLMAYACAK
Üyelerimizin hepsi gelecek hafta katılacağı toplantıyı yayınlana takvimden seçme hakkına sahip olacak. LONCA İş Geliştirme Toplantıları takvimde ilan edildiği saatte başlayıp ilan edildiği saatte toplantı sona erecek.
TOPLANTILARIMIZ KAYIT ALTINDA KİMSENİN KİMSEYİ UNUTMA ŞANSI YOK
LONCA İş Geliştirme Toplantıları bizim tarafımızdan sürekli kaydedilecek. Alt yapısını kullandığımız accessland.live platformu ayrıca bunları kayıt altına alıyor. Ayrıca sizde toplantının tamamını veya bir kısmını kaydedebilir daha sonra da kimler ne konuşmuş ne satıyor ne alıyor diye bakabilirsiniz. Ayrıca toplantı anında herkes birbiriyle yazışabilecek. Birbirine telefon numarası adres verebilecek. Daha sonra bu yazışmalara tekrar bakabilecek. Sağlam iş birlikleri ve dostluklar ile ticaretin başlaması için gerekli her türlü hazırlığı sizin için yaptık.
TOPLANTILARIMIZ TÜM SOSYAL MECRALARDA YAYIMLANACAK
LONCA İş Geliştirme Toplantılarına katılan herkes kendi konuşmasını veya toplantının özel olmayan kısımlarını kendi youtube kanalından yayınlayabilir. Bu nedenle youtube kanalı olmayanlar hemen edinsinler. Ayrıca bizde toplantıları youtube kanallarımızda sosyal medya ağlarımızda, basılı ve görsel medyada yayınlamak için gerekli alt yapı yetenek ve tecrübeye sahibiz.
ACCESSLAND.LIVE ‘A ÜYE OLMAK ÜCRETSİZDİR.
İş insanlarının buluşması, tanışması, ticaretini ve iş ağını büyütmesini sağlamak için LONCA İş Geliştirme Toplantıları’nın ACCESSLAND.LIVE ‘da hazırladığı içeriğe kayıt olup toplantı satın alabilmek için ücretsiz ACCESLAND.LIVE dijital içerik platformuna üye olması gerekmektedir.
İşini büyütmek ve yeni iş insanları tanımak isteyen herkesi toplantılarımıza bekliyoruz.
Katılım ve detaylar için TIKLAYINIZ (web linkidir)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.