Dolar 32,4742
Euro 34,8440
Altın 2.417,71
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Yağmurlu
Trabzon
16°C
Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 16°C




















BAŞKAN ZORLUOĞLU TRABZON’DA ADIM ATILMADIK YER BIRAKMIYOR

BAŞKAN ZORLUOĞLU TRABZON’DA ADIM ATILMADIK YER BIRAKMIYOR
22 Ağustos 2023 14:48
207
A+
A-

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu mahalle ziyaretleri kapsamında esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Şehrin merkezinde ve ilçelerinde adeta adım atılmadık yer bırakmayan Başkan Zorluoğlu, 2 Nolu Erdoğdu Mahallesi’ni ziyaret ederek önce Yol-İş Sendikası Ortaokulu’nda gerçekleştirilen Yaz Okulları kapanış törenine katıldı, ardından esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

  Trabzon Haber Merkezi | Yönetim anlayışı doğrultusunda kabulleri dışında makamında oturmayı tercih etmeyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, gününün büyük kısmını hemşehrileriyle bir arada geçiriyor. Şehirde adeta adım atılmadık yer bırakmayan Başkan Zorluoğlu’nun bugünkü durağı 2 Nolu Erdoğdu Mahallesi’ydi. Başkan Zorluoğlu’na ziyaretlerini sırasında TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, 2 Nolu Erdoğdu Mahalle Muhtarı Ali Dural ve daire amirleri eşlik etti.

Başkan Zorluoğlu Trabzon’u karış karış dolaşıyor!

YAZ OKULU ETKİNLİKLERİNİ ÇOK ÖNEMSİYORUM

Başkan Zorluoğlu ziyaretleri kapsamında ilk olarak Yol İş Sendikası Ortaokulu’nu ziyaret ederek TÜGVA Trabzon Yaz Okulu Kapanış Töreni’ne katıldı. Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Zorluoğlu, “Yaz okulları kapsamında her türlü sportif, kültürel, bilimsel aktivite yapıldı. Bu tür etkinlikleri çok önemsiyorum. TÜGVA başta olmak üzere, benzer sivil toplum kuruluşlarımızın çocuklarımıza ve gençlerimize dönük faaliyetlerini çok önemli buluyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak elimizden geldiğince bu etkinliklere destek veriyoruz” dedi. Liselere giriş sınavlarına hazırlandıkları için okulda kurs gören orta son sınıf öğrencilerini de ziyaret eden Başkan Zorluoğlu, her birine sınavlarda üstün başarı diledi.

Başkan Zorluoğlu Trabzon’u karış karış dolaşıyor!

VİZYON PROJELERİ HAYATA GEÇİRDİK 

Okul ziyaretinin ardından mahalle sakinleri ve esnafla birlikte bir araya gelen Başkan Zorluoğlu, “Daha yaşanılabilir bir Trabzon için 4.5 senede çok sayıda vizyon projeyi hayata geçirdik. Şehrin çehresini değiştiren projelerimizle ilgili sizlerden de çok olumlu geri dönüşler almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hemşehrilerimin sorunlarını yerinde görmek ve taleplerini birinci ağızdan dinlemek için ilk günden itibaren ilçe ve mahalle ziyaretlerini çok önemsiyorum.  Ortahisar altyapı projesi kapsamında 2 Nolu Erdoğdu Mahallemizin genelinde de büyük bir altyapı çalışması yaptık. Ardından tamamlanan bölgelerde üstyapı çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Bitmeyen noktalar, altyapısı tamamlandıktan sonra süratle yapılacak. Büyükşehir Belediyesi olarak 18 ilçemize adalet ve hakkaniyet çerçevesinde hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

Başkan Zorluoğlu Trabzon’u karış karış dolaşıyor!

MAHALLE SAKİNLERİNDEN SAĞLIKLI SU TEŞEKKÜRÜ 

Başkan Zorluoğlu’nu mahallelerinde görmekten mutluluk duyduklarını belirten esnaf ve vatandaşlar ise, “Altyapı çalışması ilk başladığı zaman haliyle biraz sıkıntı çektik. Ama şimdi temiz borularda sağlıklı su içtiğimizi bilmenin rahatlığını yaşıyoruz. Bugüne kadar önemsenmeyen fakat Trabzon için çok gerekli bir projeydi. Trabzon’a ve mahallemize kazandırdığınız tüm hizmetler için çok teşekkür ederiz ” ifadelerini kullandılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.