Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Az Bulutlu
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 17°C




















Toyota Türkiye “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” için özel sporcularla maça çıktı

– Özel Olimpiyatlar Türkiye tarafından pilot okulların dahil edildiği 3×3 Karma Basketbol Turnuvasında 32 özel sporcu ve 24 partner sporcu olmak üzere toplamda 56 sporcu müsabakalarda mücadele etti

Toyota Türkiye “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” için özel sporcularla maça çıktı
3 Aralık 2023 11:35
71
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Toyota Türkiye, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında özel sporcularla birlikte basketbol maçı yapmak adına parkeye çıktı.

Toyota Türkiye açıklamasına göre, Toyota Türkiye’nin katkılarıyla Özel Olimpiyatlar Türkiye tarafından Metin Sabancı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen 3×3 Karma Basketbol Turnuvası, markanın kapsayıcı yaklaşımının altını bir kez daha çizdi.

Özel Olimpiyatlar Avrupa-Avrasya Basketbol Haftası, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kapsayacak şekilde her yıl Avrupa-Avrasya Özel Olimpiyatlar programında kutlanıyor.

Toyota Türkiye’nin katkılarıyla gerçekleştirilen turnuvada Özel Olimpiyatlar ulusal kadın ve erkek basketbolu için keyifli ve önemli maçlara imza atıldı. Toyota, sporun ilham veren gücünü de kullanarak özel sporcuların hayata katılmalarına ve zorlukların üstesinden gelmelerine destek oluyor.

Özel Olimpiyatlar Türkiye tarafından pilot okulların dahil edildiği 3×3 Karma Basketbol Turnuvasında 32 özel sporcu ve 24 partner sporcu olmak üzere toplamda 56 sporcu müsabakalarda mücadele etti. Turnuvada özel ve partner sporcuların yanı sıra Toyota Türkiye çalışanları, basın mensupları ve basketbolun efsane isimleri de özel sporcularla birlikte sahaya çıkarak bu heyecana ortak oldular.

Özel sporcuların ulusal ve uluslararası alanda kendilerini göstermeleri ve sporla bütünleşerek hayata katılmalarına katkı sağlayan Toyota Türkiye, bu desteğini her alanda göstermeye devam ediyor.

Toyota Türkiye’nin ana sponsorluğunu üstlendiği Özel Olimpiyatlar Türkiye takımı, geçen aylarda Berlin’de gerçekleştirilen Özel Olimpiyatlar Dünya Yaz Oyunları’nı büyük başarılarla tamamlamıştı. Berlin 2023 Özel Olimpiyat Oyunları’nda Özel Olimpiyatlar Türkiye ikisi altın, biri gümüş ve ikisi bronz olmak üzere tam beş madalya kazanarak başarısını taçlandırmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.