Dolar 32,1596
Euro 35,0915
Altın 2.474,28
BİST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Yağmurlu
Trabzon
16°C
Yağmurlu
Per 17°C
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 19°C




















YBY Woods’ta 90’lar rüzgârı esecek

YBY Woods’ta 90’lar rüzgârı esecek
11 Ağustos 2023 16:42
181
A+
A-

İstanbul’un en keyifli açık hava konser mekanları arasında yer alan YBY Woods / Kemerburgaz Kent Ormanı, unutulmaz bir 90’lar gecesi için Türk pop müziğinin efsane isimlerini 26 Ağustos’ta aynı sahnede buluşturuyor. Burak Kut, Mansur Ark, Grup Vitamin, Raga Oktay, Çelik ve Yonca Evcimik gibi isimleri 90’lar Türkçe Pop Fest kapsamında bir araya getirecek konserin biletleri Türkiye’nin lider etkinlik biletleme platformu Biletinial’da satışa çıktı.

Dünya yıldızlarını açık havada sanatseverlerle buluşturan YBY Woods / Kemerburgaz Kent Ormanı, 26 Ağustos’ta unutulmaz bir 90’lar gecesi yaşatacak. Şarkılarıyla 90’lara damga vuran ünlü yıldızları aynı sahnede buluşturacak 90’lar Türkçe Pop Fest’in biletleri Türkiye’nin lider etkinlik biletleme platformu Biletinial’da satışa sunuldu.

“Abone” şarkısıyla 90’ların en unutulmazları arasına giren Yonca Evcimik, eğlenceli şarkılarıyla hafızalara kazınan Grup Vitamin, “İnadı Bırak Yanıma Yanaşıver Artık” diyen Mansur Ark, “Çikolata Kız”la tanınan Ragga Oktay ve bir döneme şarkı ve video klipleriyle damga vuran Burak Kut, 90’lar Türkçe Pop Fest sahnesinde dinleyenlere nostalji dolu bir gece yaşatacak. DJ Hakan Küfündür ise yıldızlar geçidi öncesi birbirinden nostaljik şarkılarla sahneyi ısıtacak.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.