Dolar 32,2099
Euro 34,7905
Altın 2.427,97
BİST 10.168,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 16°C
Per 17°C
Cum 18°C




















Fatih Terim’e Belediye Başkanlığı teklifi 

Fatih Terim’e Belediye Başkanlığı teklifi 
11 Ağustos 2023 17:12
125
A+
A-

Adeletin Aydınlığı Partisi Genel Başkanı Altuğ Ergüzel yerel seçimler için start verdiklerini açıkladı. Deneyimli, liyakatli ve eğitimli bir kadro ile yola çıktıklarını ve başta İstanbul, Ankara İzmir gibi bir çok büyükşehir belediyesi için önemli isimlere teklif götürüleceğini söyledi. Teklif götürülecek isimler arasında ünlü teknik direktör Fatih Terim’de bulunuyor.

MustafaBarisDurak Medya’da yer alan habere göre ünlü teknik direktör Fatih Terim’e Belediye Başkanlığı yolu gözüktü. Adaletin Aydınlığı Partisi Genel Başkanı Altuğ Ergüzel,yerel seçimler için bir çok önemli isme teklif götürüleceğini duyurdu. Karanlıktan Aydınlığa sloganıyla yola çıkan Ergüzel ” Partimize katılımlar her geçen gün artıyor. Yerel seçimler için start verdik. Başta İstanbul olmak üzere bir çok büyükşehir de adaylarımız olacak. Bunlar arasında bir çok sanatçı, aydın, akademisyen, iş insanı,sporcu da olacak.Parti olarak her zaman ülkemize hizmet etmek için çalışıyoruz” dedi.

Partinin yerel seçimlerde Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Fatih Terim’e teklifte bulunacağı öğrenildi. Memleketi Adana’dan Belediye Başkanı ol teklifine ünlü teknik adamın ne cevap vereceği şimdiden büyük merak konusu oldu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.