Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 19°C




















DAMLA DİĞDEM ZARARSIZ RAPORTAJI

DAMLA DİĞDEM ZARARSIZ RAPORTAJI
28 Temmuz 2023 22:38
360
A+
A-

kendinizden kısaca bahsedermisiniz?

Damla Diğdem ZARARSIZ.24 yasindayim.Ankara’da dogdum,Izmir’de buyudum.Istanbul’da yasiyorum. Kucuk yaslardan beri oyunculuga buyuk bi meraki olan biriyim. Basari vazgecilmez unsurlarimdan birisi. Kalin duvarlari olan ama cok neseli gozuken tezat bi insanim. Ugurlu sayim 11. Hayvanlara cok fazla duskunum.

Modellik maceranız nasıl başladı?

Ben her zaman kameraların karşısına çıkan insanlara imrenmişimdir.Çok küçük yaşlardan beri televizyonda olmak hayalimdi diyebilirim. İlk imza attığım ajansla 14 yaşında başladım. Yıllar içerisinde ufak çaplı projelerde bulundum.

Modelliğin sizin hayatınızdaki yeri?

Açıkçası makyajım ışıklı makyaj aynasının karşısınsa yapılıyorsa ben mutluyumdur.Benim için sektörde olmak ve projelerde ismimi geçirmek çok büyük bi haz.

Modellikte yaşadığınız unutamadığınız bir an var mı?

Algida’nın reklam çekimini Alaçatı’da yapmıştık. Sahnemiz Şubat ayının dondurucu soğuğunda sanki bir yaz günüymüş gibi mayolarımızla havuza atlamaktı. Biz o buz gibi havuza atladığımız andan sonra sahnenin bitmesiyle o cabım ekibin koşturması bir oldu. Eline havlu ve bornoz kapmış herkes havuza doğru koşmaya başladı. Hepimizi sudan çektiler ve ısıtmak için ellerinden geleni yaptılar. Benim en güzel ve unutamayacağım anım,benim yaptığım işe saygısını bana da sevgisini gösteren o harika ekiptir.

Hangi takımı tutuyorsunuz ?

Ben bir dişi kartalım.

İdealiniz nedir?

Ucu çok açık bir soru.Bende ilk anımsattığı cevap tek başına güçlü bi şekilde önündeki koca merdivenleri çıkıp kişisel menkibesini tatminiyete ulaştırabilmiş bi kadın olmak.

Arkadaşlarınızın sizin için genel düşüncesi nedir?

Çok geniş bi çevrem vardır. Enteresan olan kısım bu kadar fazla insanın arasınaa sadece çok nadir beni sevmeyenler vardır. Aura mı dersiniz, enerji mi dersiniz, şeytan tüyü mü onu bilemem ama arkadaşlarımın hakkimdaki düşünceleri hemen hemen her zaman benim ne kadar cıvıl cıvıl oluşumla ilgilidir. Genelde de beni güvenilir,eğlenceli,komik ve olgun bulurlar.

Kendinde beğendiğin yönler nelerdir?

Çok uzun sürer bunun cevabı ama kısaltmaya çalışayım.Ben ayaklarının üzerinde sağlam durabilmeyi öğrenmiş taştan bir kadınım. En sevdiğim yönlerimden biri güçlü duruşum. Beni bu günki ben yapmış olan yaşanmışlıklarımı sergileyebildiğim en güzel halimdir.Gücümü hep yükseltmeye çalışarak geçirdim yıllarımı. Hep kendimle yarıştım ve tek rakibim yine kendimdi.Kendim için yaptığım herşey çok kıymetlidir.Bedenime ve ruhuma özen göstermek için çok uğraşırım.Sanırım genele karışmak, tek düze olmak, kalabalıkta parlayamamanın beni mutlu etmeyeceğini düşünüyorum.

Modellikte daha fazla yükselmek istiyormusun?

Tabi ki de evet. Sadece istemiyorum, yukselicem de.

Modellikte en beğendiğiniz ayrıcalık veya olay nedir?

Net o isikli aynanin onundeki makyaj derim. O makgozle yapilan tatli sohbet,o isiklarin piriltisi, yaptigin isi sevdiren senin icin emek veren bi insanin makyajini yapiyo olusu, her his o kadar guzel ki.

Hayatında olmazsa olmaz dediğin şeyler varmı?

Ailem. Annem,ablam,abim ve yigenlerim olmadan bu hayattaki hic bi zevki yasamaktan hoslanmayacagim.Onlarsiz bi hayati dusunmek bile istemem.Cok farkli ve zorlu yollardan gectik ailemle ve onlar benim icin bu hayatin bana verebilecegi en guzel hediyeler.

Teknoloji ile aran nasıl?

Gunde 94 tane story atio olusum gecerli bi cevapsa benim aram cok iyi.Girip kod yazamiyorum ama cektigim fotograflar nasil guzel. Bir de bi donem Pubg’ye takmistim. 1 yila yakin ciddi sekilde oyun oynadim.

Sürekli takip ettiğin dizi var mı?

Spesifik olarak isim soyleyemem elimden geldigince dizileri takip etmeye calisiyorum cunku kisilerin oyunculuklarini incelemek benim icin buyyk kazanim oluyor.

Film olarak en çok hangi filmlerden etkilendin?

Ben “Babam Ve Oglum”‘u asamiyorum. Delibal beni her seferinde icine hapsetmeyi basariyor. Matrix’i asiri ovenlerdenim.

Beğendiğiniz yerli yabancı oyuncular kimler?

Demet Ozdemir cok taktir ettigim bi kadin oyuncu. Ve tabi ki Kivanc Tatlitug,sanirim birbirinden en uc karakterleri bu kadar cok ekrana yansitmis nadir oyunculardan.Angelina Jolie desem sasirmazsiniz,tek gecerim. Jensen Ackles hayatimda izlemekten en cok keyif aldigim erkek oyuncudur.

Ne tarz müzik dinlersin sevdiğin bir kaç sanatçıyı paylaşırmısın?

Benim ozel ilgim Rap’e.Ezbere bildigim sarkilarin sayisini bilmeyi cok isterdim. Saatlerce muzik acip eslik edebilirim. En keyif aldigim seylerden biridir. Sanatci olarak da benim icin siraya koymak zor olsa da ilk 5’te Patron,Fro,Contra,Motive ve Uzi  var.

Hiç yanından ayırmadığın özel eşyaların varmı?

Annem Amerika’da yasiyor.O gitmeden once ikimize icinde cicek olan kolyeler almisti. Kolyelerimiz ayni sadece ciceklerin renkleri farkliydi. O kolyeyi hic bi zaman yanimdan ayirmam. Her zaman ya cantamda ya cuzdanimdadir.

Boş zamanlarınız da neler yaparsınız?

Bos bi zamanim yok ki.Hayatim surekli bi hareket halinde.Benim icin hic bi an bos gecmemeli. Cok nadir benim de hic bisey yapmak istemedigim zamanlar oluyor. O anlarda da genelde muzik acip kendimi dinlemeye odaklaniyorum.

aşka inanırmısınız? Hayatınızda biri var mı?

Hayatimda biri yok. Ancak ask benim icin sadece benim bildigim bi sir. Ask beni cok sevmese de ben askin kendisine asigim. Tabi bunu asla gostermeden yolumuza devam ediyoruz.

Hayatta yapmaktan en çok mutlu olduğunuz şeyler nelerdir?

Makyaj ve spor yapmak oncelikli. Cilt bakimima cok ozen gosteririm ve yaparken cok keyif alirim. Ismimden basarilarimla bahsettirmek de oldukca keyifli oluyor.

Kendinizi 3 kelime ile tanımlayın desek?

Kendime rahatlikla guclu,cekici ve zeki diyebilirim.

Şuan da yapamadığın ve en çok yapmak istediğin şey nedir?

Dubai’de yasamak.Yapamamaktan ziyadebu kadar cok istiyor olmama ragmen tam olarak hazir hissedememem.

Gündelik hayatında sporla uğraşıyormusunuz?

Ben 6 yasindan beri sporun icindeyim. Ilk olarak jimnastikle basladim.2 yil jimnastik yaparken ilk yildan sonra yuzmeye basladim. Yarismalara katilip birincilikler kazandim.9 yasimda voleybola basladim.Cok yetenekli oldugum fark edilince yillarca agir antrenmanlar yaptim.Bazen gunde 2 antrenman 1 mac yasadigim gunler oldu.Populer cogu kluple maclara ciktim.Kaptanlik yaptim.Bazi sebeplerden sporu birakmam gerekti.2 yila yakin spor yapmadim.Sonra 6 ay kadar fitness ile ilgilendim.Ardindan Ozel Pilates Antrenoru oldum.1 bucuk yil kadar meslegimi yaptim.Bi donem kisa sureligine sporu biraktim.Simdi spor salonuna tekrardan yazilmak istiyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.