Dolar 32,3902
Euro 34,7989
Altın 2.411,08
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Az Bulutlu
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 16°C
Pts 17°C




















Şampiyonların Tercihi Gerflor

Şampiyonların Tercihi Gerflor
22 Temmuz 2023 21:38
188
A+
A-

FIVB 2023 Milletler Liginde muhteşem bir performans gösteren A milli takımımız Filenin Sultanları şampiyon oldu! Turnuva; Gerflor’un benzersiz spor taban teknolojisine sahip Taraflex® Performance spor zemininde oynandı.

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 yılındaki ilk turnuvası Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) tarafından düzenlenen Voleybol Miletler Ligi’nde şampiyonluğa kavuştu! Millilerimiz, üç ayaktan oluşan Milletler Ligi’nde her hafta 4 karşılaşma oynadı. Antalya, Hong Kong ve Bangkok’ta gerçekleşen 3 etapı başarıyla tamamlayan Filenin Sultanları, Texas’ta oynanan final etabını da kazanarak şampiyon oldu.

Turnuva; Gerflor’un benzersiz spor taban teknolojisine sahip Taraflex® Performance spor zemininde oynandı. Profesyonel sporcuların güvenliği, performansı ve konforu için en iyi özelliklere sahip olan zemin aynı zamanda modern ve estetik bir tasarıma da sahip.

Daha fazlasını öğrenmek için: www.gerflor.com.tr/

Gerflor Group, yenilikçi, dekoratif ve sürdürülebilir vinil zemin kaplama çözümleri ve duvar kaplamaları tasarlamakta, üretmekte ve pazarlamaktadır. Konut, sağlık, eğitim, spor, perakende, sanayi, ofisler, ağırlama ve taşıma araçları gibi her türlü kapalı pazar uygulama ihtiyacını karşılamak için özel döşeme ve duvar çözümleri geliştiriyoruz. Gerflor Group, Taraflex®, Mipolam®, Tarabus®, Connor Sports®, Sportcourt® ve Gradus® gibi dünyaca ünlü ürün markalarını bir araya getirmektedir.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.