Dolar 32,2602
Euro 34,7247
Altın 2.401,47
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Açık
Trabzon
18°C
Açık
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 20°C
Cts 17°C




















Başkan Ertuğrul Doğan 2 Transferin Bittiğini Açıkladı

Başkan Ertuğrul Doğan 2 Transferin Bittiğini Açıkladı
23 Haziran 2023 03:20
325
A+
A-

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan TFF Olağan Genel Kurulunda soruları yanıtladı. Bordo – Mavililerin Başkanı Ertuğrul Doğan, önümüzdeki sezonu planlaması ile ilgili olarak teknik direktör Bjelica’nın gelişinden itibaren çalışmalara başladıklarını söyledi.

Doğan, “Biz hocamızla anlaşma zamanımızda bu yılı da planladık. Bu yılın başında oluşacak zaman kaybının önüne geçmeye çalıştık. İlk görüşmemizden itibaren Trabzonspor’a gelmeyi ne kadar istekli olduğunu gösterdi

Önümüzdeki sezonu planlaması noktasında o hırsı gördük. Kendisi inanılmaz çalışıyor. Yapılması gereken transferlerle ilgili ciddi çalışma yürütüyor. Her gün anlık olarak bizlerle bunu paylaşıyor Bizde onun tavsiyeleri doğrultusunda çalışmaları yürütüyoruz. Zaten 1 tane transfer var, ama açıklayamadık.
Taraftarda bekliyor ama her şey yöntem dahilinde, Transport kulübüne maddi zarar vermemek için belli şeylerin yansımaması için çok dikkatliyiz. Her şey Trabzonspor taraftarını daha mutlu etmek için.

Yıllardır buradayım. Trabzonspor her zaman zirveye oynamak zorunda. Şartlar ne olursa olsun bizde bunun bilincindeyiz” dedi.

Transfer süreci ile ilgili 2 oyuncunun bittiğini, 3 oyuncunun da bitme aşamasında olduğunu kaydeden Doğan, “Biten 2 oyuncumuz var. Bitme aşamasında 3 oyuncumuz var. İsim belirtemeyeceğim. Bunu deme şansımız yok. Yakın zaman içinde yaptığımız transferleri yavaş yavaş açıklayacağız” diye konuştu.

Trabzonspor kaptanı Uğurcan’ın tranfser iddiaları ile ilgili de soruya yanıt veren Doğan, “
Kaptan konusu özel bir konu. Kaptan Trabzonspor kaptanı. Ben bu şekilde konuşulması aslında hoşuma gitmiyor. Trabzonspor kaptanının istemediği müddetçe hiçbir kulübe vermez. Zaten Türkiye’yi konuşmuyorum. Uğurcan bizim kardeşimiz, kaptanımız. Örnek bir oyuncu, kaleci.. Kendisi de bir defa şunu söylüyor: Trabzonspor çıkarları neyse onu yaparım. Bunda hiçbir zaman taviz vermedi.
Uğurcan Avrupa’nın önemli kulüplerinden bir tanesi talip olursa Uğurcan da gitmek isterse biz kendisine sarılıp göndeririz. Ama Uğurcan’ın Türkiye içinde talebi olmaz. Böyle bir şey söz konusu değil” dedi.

Stat sponsorluğu ile ilgili ise Doğan, “Stat sponsorluğu konusu son aşamada. İnşallah önümüzdeki günlerde bunla ilgili açıklamayı yapacağız diye planlıyoruz” derken forma lansmanı ile ilgili de, “ Cumartesi planlıyız. Yani şöyle iddialı olacak ama? Daha önce benzeri olmamış bir forma lansmanı olacak. Ekibimiz çok ciddi çalıştı bu konuda. Ben dün akşam itibariyle tamamını seyrettim çok iyi…” dedi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.