Dolar 32,3445
Euro 34,8714
Altın 2.383,69
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 17°C
Sal 18°C




















Bjelica’nın Trabzonspor Ankaragücü Maçı Öncesi Açıklamaları

Bjelica’nın Trabzonspor Ankaragücü Maçı Öncesi Açıklamaları
8 Mayıs 2023 19:59
267
A+
A-

Süper Lig’in 33.haftasında kendi evinde Ankaragücü’nü ağırlayan Trabzonspor’da teknik direktör Bjelica, maç öncesi açıklamalarda bulundu

rabzonspor ligin 33.haftasında Akyazı Stadı’nda Ankaragücü ile karşı karşıya geliyor. Karşılaşma öncesi Trabzonspor teknik direktörü Bjelica, önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor’un teknik direktöre Nenad Bejelica, “Bugün tabiki kazanmak istiyoruz. Taraftarlarımıza bu mutluluğu hediye etmek istiyoruz. Bu sezon üzdüğümüz maçlarda oldu. Berabere oynadığımız ilk maçta galip gelerek bütün taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz” dedi.

11 tercihi ile ilgili olarak ise Bjelica, “Oynadığımız ilk iki maçı kaybettikten sonra bir şeyleri değiştirip kazanmak istedik. Arif özelinde baktığımızda 2 hafta boyunca gayet iyi çalıştık. Bizim oyuncumuz, yetenekli, genç oyuncu. Ona da şans vererek, kendisini göstermesini istedik” diye konuştu.

Bordo – Mavililerin 11’in her hafta yaşanan değişikliklerle ilgili olarak ise Bjelica, “Maç başlayınca göreceğiz bakalım nasıl olacak” diyerek yanıt verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.