Dolar 32,5873
Euro 34,7878
Altın 2.509,51
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Az Bulutlu
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 25°C




















YAŞAR AYDIN’A DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR Cumhurbaşkanlığına adaylığını koyan Onur İttifakı Lideri Yaşar Aydın’a destek çığ gibi büyüyor.

YAŞAR AYDIN’A DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR Cumhurbaşkanlığına adaylığını koyan Onur İttifakı Lideri Yaşar Aydın’a destek  çığ gibi büyüyor.
29 Aralık 2021 12:54
8.718
A+
A-

YAŞAR AYDIN’A DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR
Cumhurbaşkanlığına adaylığını koyan Onur İttifakı Lideri Yaşar Aydın’a destek çığ gibi büyüyor.
Onur İttifakı Lideri Yaşar Aydın, Ankara İncek’te İç Anadolu Genç Girişimciler Platformu yöneticileri ile bir araya geldi. Yapılan toplantıda genç girişimcilerden Yaşar Aydın’a tam destek verildiği vurgulandı.Tıngader Ankara Başkan Yardımcıcısı Ahmet Öztürk e Verdığı Mülakat Da Arkasındakı gucun onu cezbedıyor dedı
“BİZİM YERİMİZ GENÇLERİN YANIDIR”
Gençler, kendilerini el üstünde tutan fikirleriyle, simimiyetiyle Yaşar Aydın’ın yanında olduklarını açık yüreklilikle ifade etti. Aydın ise, gençlerin bu desteklerini karşılıksız bırakmama konusunda söz vererek, “Bugün ne düşünüyorsak yarın da aynı şeyi savunacağız. Bizim yerimiz bu milletin öz evlatlarının, gençlerin yanıdır. Bundan sonra da öyle olmaya devam edecek. Bu günleri bize yaşatan Yüce Mevlaya binlerce kez şükürler olsun.” dedi.
YEREL BASININ GÖZÜ ONUR HAREKETİ’NDE
Onur İttifakı Lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Yaşar Aydın bugün de programlarına Doğu Anadolu ve Karadeniz’de devam edecek. Yaşar Aydın Ağrı, Muş, Rize, Trabzon, Samsun ve Van’da Onur Hareketi gönüllülerinin organize etmiş olduğu Onur İttifakı’na katılım törenine telekonferans yolu ile katılacak. Bedenen olmasa da ruhen bu illerde kendini gösterecek olan Aydın, “Toplantımız 268 yerel basında canlı olarak verilecek. Öte yandan akşam saat 20.00’de ise ODTÜ’lü gençlerle bir arada olacağız. Programlarımızın yoğunluğundan adeta nefes alacak halimiz kalmadı. Davetlere yetişmek imkânsızlaştı. Ancak bu yorgunluk tatlı yorgunluk. Enerjimiz ise bu milletin öz evlatları. Onlarla bir araya gelmek, sohbet etmek insanda doping etkisi yaratıyor. Ve biz adım adım omuz omuz cumhurbaşkanlığına kararlı ve onurlu bir şekilde yürümeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.