Dolar 32,3450
Euro 34,8014
Altın 2.390,27
BİST 10.235,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 19°C




















CHP Trabzon Milletvekili Kaya, Yıllardır çözülmeyen mahallelinin ihtiyacını yineledi “Kapalı Pazar yeri istiyoruz”

CHP Trabzon Milletvekili Kaya, Yıllardır çözülmeyen mahallelinin ihtiyacını yineledi “Kapalı Pazar yeri istiyoruz”
6 Mayıs 2023 14:57
155
A+
A-

CHP Trabzon Milletvekili Kaya,
Yıllardır çözülmeyen mahallelinin ihtiyacını yineledi
“Kapalı Pazar yeri istiyoruz”

Trabzon’da seçim çalışmaları yanı sıra vatandaşların ihtiyaçlarını dile getirmeye devam eden CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Ortahisar ilçesi Fatih Mahallesi’ni ziyaret etti. Ortahisar’ın en kalabalık mahallelerinden Fatih Mahallesi’nde kapalı bir pazar yerinin ihtiyaç olduğunu ancak bugüne kadar yol alınmadığını söyleyen Kaya, “Ekmeğinin derdindeki insanlarımıza hizmet edilmesi gerekiyor. Kapalı pazar yeri istiyoruz.” dedi.
MİLLETİMİZİN VE MEMLEKETİMİZİN TÜM SORUNLARINI ÇÖZMEYE TALİBİZ! CHP Trabzon Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Ahmet Kaya, beraberinde İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Trabzon Milletvekili Adayı Murat Özçilingir, Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman, Gelecek Partisi Ortahisar İlçe Başkanı Arzu Ökten ve Millet İttifakı parti yöneticileriyle birlikte Fatih Mahallesi’nde pazar esnafı ve vatandaşlarla buluştuk. Kaya, “İktidarımızda yapacaklarımızı anlatarak, Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun ve Trabzon’un evladı Ekrem İmamoğlu’nun selamlarını ilettik.” ifadelerini kullandı.
İHTİYACI YERİNDE GELİN GÖRÜN
Gördüğü manzarayı anlatan Milletvekili Kaya, yağmur yağdığında zeminde su birikintilerinin oluştuğunu ve temel sorunun kapalı bir pazar yerinin olmaması olduğunu belirtti. Kaya, “Vatandaşlarımız kendi imkanlarıyla branda çekerek kendine kapalı bir alan oluşturmaya çalışmış, işlerini yapmaya çalışıyorlar. Buradan yerel yöneticilerimize Sayın Belediye Başkanımıza sesleniyorum. Burada kapalı bir Pazar alanına ihtiyaç var. Yıllardır bu ihtiyaç dile getiriliyor. Fakat bugüne kadar bir adım yol alınmış değil. Lütfen bu ihtiyacı yerinde gelin görün. Ayrıca pazar yerinde tuvalet ihtiyacı var. Seyyar tuvaletlerle olacak iş değil bu. Kapalı bir pazar ve kalıcı tuvaletlerle birlikte burada çalışan insanlarımıza, ekmeğinin derdindeki insanlarımıza hizmet edilmesi gerekiyor. Çağrımızı yineliyoruz. Kapalı pazar yerini istiyoruz.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.