Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 19°C




















ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI AK PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLİ ADAYI KARAİSMAİLOĞLU

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI AK PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLİ ADAYI KARAİSMAİLOĞLU
4 Mayıs 2023 18:37
1.059
A+
A-

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI AK PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLİ ADAYI KARAİSMAİLOĞLU:
-TRABZON’A TRAMVAY YAPIMI MEGA PROJELERİN YANINDA FINDIK FISTIK İŞİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon milletvekili adayı Adil Karaismailoğlu, dünyanın en büyük mega projelerini yaptıklarını belirterek, “Trabzon’a tramvay yapımı bunların yanında fındık, fıstık işi. Tramvay Akçaabat-Meydan arasında projelendiriyoruz. Bu yıl içinde başlamayı ümit ediyoruz. En geç 3 yıl içinde Akçaabat’ta Akyazı Stadı, Şehir Hastanesi ve Trabzon Meydana kadar tamamlayacağız” dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon milletvekili adayı Adil Karaismailoğlu, Ganita’da gençlerle bir araya geldi, onların sorularını yanıtladı. Türkiye’nin gelişmesine yönelik çalışmaların artarak devam edeceğini dile getiren Karaismailoğlu, “14 Mayıs’ta bir seçimimiz var. O da sizlerin seçimi olacak. Demokrasiler, siyaset hep ülkelerin gelişimi için bir araçtır. Belirli dönemlerde siyasilerin vatandaşlarına, milletine yaptığı hizmetleri hem onaylama imkanı buluyor hem de yapılmayan hizmetleri de ders verme imkanı oluyor. Yaptığımız işlerde iddialıyız. Milletimizin vereceği destekle daha fazla iş yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

SÖYLENECEK HER ŞEYE BİR CEVABIMIZ

“Meclis’te bütçe görüşmelerinde muhalefete sabrederken zorluk yaşıyor musunuz” sorusuna Karaismailoğlu, “Yaptığımız işten emin olduğumuz için ve güzel işler yaptığımız için o gururla o güvenle Meclis’e gidiyoruz. Orada söylenecek her şeye verilecek cevabımız olduğu için çok rahatız. Ne kadar sinirlensek de verilecek cevabımız olduğu için rahat konuşuyoruz” yanıtını verdi.
Hayalleri gerçeğe dönüştürmenin görevleri olduğunu aktaran Karaismailoğlu, bunu güvenle her ortamda anlattıkları için dezenformasyonları ortadan kaldırabildiklerini kaydetti. Karaismailoğlu, “Milletin paralarını yatırımlara harcıyoruz. Onun sonucunda üretim, yatırım artıyor. Ülkemiz gelişiyor. 100 yılda yapılacak işleri gerçekleştirdik. Daha fazlasını yapmak daha fazlasını vaad etmek için önemli bir sınavımız var. Başarıyla geçtikten sonra çok daha güzel günler bizleri bekliyor” dedi.

AK PARTİ GENÇLERİN PARTİSİ

Bakan Karaismailoğlu, “Aranızda olmasını istediğiniz yerli veya yabancı bir siyasetçi var mı” sorusuna, “Cumhurbaşkanımız bize yetiyor” cevabını verdi.
Ankara’nın, İstanbul’un kapılarını Anadolu çocuklarına Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açtığını vurgulayan Karaismailoğlu, onun güçlü liderliği sayesinde Türkiye’nin hayal edilemeyen projeleri tamamladığını söyledi. Bakan Karaismailoğlu, AK Parti’nin gençlerin partisi olduğuna işaret ederek, şunları kaydetti:
“O yüzden bizim kadrolarımız sürekli yenileniyor. Yıllar önce Türkiye yabancı mühendislik çözümleriyle, yabancı müteahhitlerle, işçilerle mühendislerle çalışırken, bugün tamamen yerli ve milli mühendislik çözümleri üretiyor. 1915 Çanakkale Köprüsü, Zigana Tüneli tamamen Türk mühendislerin, Türk işçilerin çalıştığı, ürettiği projedir. Bunlar daha da gelişecektir. Bölgenin istihdamını artırmak için de böyle yatırımlar gerekiyor. Bu yatırımlar için çabalıyoruz. Sonucunda Trabzon kazanacak, Türkiye kazanacak. Kazanmaya da devam edecek.”

BU SEÇİM BİR FIRSATTIR

21 yıldır iktidarda oldukları dönemde gezi olayları, Feto olayları, 15 Temmuz darbesiyle mücadele ettiklerini dile getiren Karaismailoğlu, “Bunlarla mücadele ederken, ülkenin bu kadar hızlı gelişmesini sağlıyorsunuz. Üretimde bu kadar artışlar sağlıyorsunuz. Ama alternatife baktığınızda Türkiye’nin gelişmesi için bir dertleri yok ki. Gelişmesi ve büyümesi için bir çalışması da yok. Verdiği vaatlerinde ne var? Ya İHA’yı ya Siha’yı ortadan kaldıracaklar. Hepsi bir yerde birleşmiş vaziyetteler. Adeta kirli bir ittifak var. 21 yıldır ülkemizin gelişimine katkı sağlarken, terörü defettik. Bunun için çok çalışıp anlatmamız lazım. Rakamlar da matema

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.