Dolar 32,5217
Euro 34,8551
Altın 2.428,58
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 26°C
Az Bulutlu
Trabzon
26°C
Az Bulutlu
Çar 28°C
Per 24°C
Cum 17°C
Cts 19°C




















Abdullah Avcı maç sonu açıkladı ‘Çalıştığımız yerden yedik’

Abdullah Avcı maç sonu açıkladı ‘Çalıştığımız yerden yedik’
26 Ağustos 2021 22:27
348
A+
A-

Trabzonspor, Roma’ya 3-0 mağlup oldu

Trabzonspor, UEFA Konfederasyon Ligi 3. Tur Play-Off ikinci maçında deplasmanda Roma’ya 3-0 mağlup olarak Avrupa’ya veda etti.

 

Bordo mavililerde Teknik Direktör Abdullah Avcı, “Oyun olarak ligin üzerinde bir takımla oynadık. Oyun olarak oyunu vermedik. İlk 20 dakikada topa sahip olma bizdeydi. Organizasyonları doğru yaptık. Enine oynandığında fırsata çeviren bir takım. Sonrasında devreye girdik. İkinci yarıya oyunun sütünlüğünü elimize alarak girdik. Pozisyonlar kalecisini tebrik ediyoruz onun devreye girdiği bir oyun oldu. Geçiş takımından tekrar gol yiyince 5 değişikliğinden 4’ü sakatlığından değiştirdik. Fizik kapasitesi bizden yüksek. Cebimize koyacağımız çok şey var. 2 maçta da istediğimiz alamadık. Sakatlıkların durumuna göre planlama yapacağız” dedi.

Cornelius’un durumu ile ilgili Avcı, “Kırık olmadığı bilgisi geldi. Diğer oyuncular ile ilgili kontrolle yapılıyor. Yarın daha net bilgiler gelecek. Döndükten sonra daha doğru bilgi vermek sağlıklı olur. Oyun olarak kaybetmediğim bir oyunu ve içinde kaldığımız bir oyunda rakibin geçişinden dolayı yediğimiz goller üzdü. Olmadı, bunların hepsi bir deneyim. Geri sarmaya gerek yok. İleriye doğru devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.