Dolar 32,2834
Euro 34,9523
Altın 2.446,76
BİST 10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 17°C
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 20°C




















Oyuncu ve model serpil Dilara helvalı imaj macker olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Oyuncu ve model serpil Dilara helvalı imaj macker olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
28 Nisan 2023 11:49
181
A+
A-

İnstagram paylaşımlarımla sık sık hakkında konuşulan Serpil dilara helvalı . Katıldığı bugün ne giysem yarışmasında kendinden çok söz ettirdi ve bundan sonra bayanların imaj danışmanı olma yolunda ilerliyor.
Gittiği her mekanı özenle seçen bunun yani sıra kıyafetlerini de göze hitap eden, dikkat çekici seçmeye önem gösteriyor.Güzelliği ve mütevaziliğiyle her ortamda kendini ön plana çıkarıyor.Bu yani kolay bayan arkadaş edinmesini ve sevilmesini sağlıyor.Özenle seçtiği ayakkabılar ve kıyafetlerini bundan sonra da bayanlar için en uygununu seçeceğine popilerliklerini üst seviyeye taşıcaklarına garanti veriyor.
Modayı yakından takip ediyor ve hangi kıyafete neyi yakıştıracağını çok iyi biliyor. Yaratıcı kombinleriyle göze hitap ediyor.Herşeyi gözden geçirip kendine en yakışanı buluyor.Rekabeti sevdiğinden bayan arkadaşları arasında aranılan kadın simgesi haline geldi. Her giydiği olay olan Serpil dilara helvalının bayan arkadaşları giydiği kıyafetlere özenerek aynısından istediklerini dile getiriyorlar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.