Dolar 32,2487
Euro 34,6764
Altın 2.394,49
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Açık
Trabzon
19°C
Açık
Per 18°C
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C




















GUESS KIDS İLKBAHAR-YAZ KOLEKSİYONU

GUESS KIDS İLKBAHAR-YAZ KOLEKSİYONU
20 Nisan 2023 11:29
247
A+
A-

Fas’ta bir maceraya adım attığınız GUESS Kids İlkbahar-Yaz koleksiyonuyla yaza merhaba deyin. Eğlenceli, kullanışlı ve her zaman trend parçalara, hareketli bir çarşıdan esinlenen renk ve baskıların yanı sıra Fas sahillerinin hayal gibi atmosferinden ilham alan çocuksu ve canlı bir dokunuş ekleniyor. Hem kız hem erkek çocuklar için plaj kıyafetlerine ek olarak mini, temel parçalar ve sportif rahat seçenekler bulunuyor. Kızlar batik detaylar, baskı şifonlar, şahane ketenler ve Sangallo kumaşlardan yapılma hafif katmanları giyerken erkekler çöl tonları, mikro baskılar ve askeri detaylarla maceraya hazırım sinyali veriyor.

KIZ ÇOCUK KOLEKSİYONU

 Rüya Alemi

Fas’ın kıpır kıpır çarşılarından birini keşfedeceğiniz bu güneşli ve parlak temada kendinizi kaybedin. Mini, sportif, rahat ve temel kıyafetlerin de bulunduğu eğlenceli ve yeni parçalar, tişörtler, etekler ve elbiselerle yaza hazır seri, havadar keten, pamuk poplin ve baskılı şifon kumaşlarla yaşam buluyor. Mercan, açık sarı ve nane yeşilinden oluşan göz alıcı renk paleti sizi herkesten farklı kılarken, güçlü fonlarda eğlenceli detaylar, baskılar ve soyut motiflerle yapılan son dokunuşlar stilinizi tamamlıyor.

Serap

Rüya gibi bir çöl ilhamı taşıyan bu tema, yaz maceralarıyla dolu bronz günler için hazır. Sangallo, keten, viskoz, pamuk ve Tencel’den yapılma hafif, rahat elbiseler, şortlar, üstler, etekler, mini parçalar, sportif rahat giysiler ve plaj kıyafetleri; batik eskitmeler, canlı boyalar ve tonal grafik baskılarla tamamlanıyor. Kum, yumuşak pembe, soluk sarı ve matcha yeşil renkleri açık pastel tonları vurgulayarak Fas çöllerinin sıcaklığını yansıtan dikkat çekici ve zarif renk grupları oluşturuyor.

 La Plage Bleue

Bu eğlenceli ve güneşli temayla gözlerinizi kapatın ve beyaz kumlara uzandığınız sakin günlerinizi hatırlayın. Keten, pamuk poplin, şifon ve viskozdan üretilen yazlık üstler, tişörtler, elbiseler, şortlar, mini parçalar, sportif-rahat ve temel kıyafetler, sahildeki günbatımından ve sonsuz okyanus ufkundan ilham alıyor. Canlı ve renkli baskılar, yeşil motifler ve mavi-pembe vichy pötikareler, çivit mavisi, soluk pembe, toz mavisi ve açık yeşil renklerle öne çıkıyor.

ERKEK ÇOCUK KOLEKSİYONU

Yola Çık

Yaz esintileri içeren, kullanışlı ve maceraya hazır bu tema, Fas şehirlerinin ve çarşılarının koşuşturmasından esinleniyor. Bu seride havadar ve hafif keten, pamuk ve poplin kumaşlar kullanılarak üretilen rahat, ultra havalı tişörtler, üstler, şortlar, pantolonlar, mini parçalar ve temel kıyafetler bulunuyor. Fotoğraflı baskılar ve çizgelere sıcak terakota, kum ve lacivert tonlarının yanı sıra cesur ve modern bir görünüş yakalamak için pastel detaylar eşlik ediyor.

 Serap

Sonsuz kum tepeleri, uzak bir vaha ve güneş ışığında sallanan palmiye yaprakları, ultra havalı, mevsime uygun bol kesim gömlekler, üstler, şortlar, pantolonlar ve mini parçalara ilham veren yaz keşfine muhteşem bir temel oluşturuyor. Askeriyeden ilham alan ve toprak, kumtaşı ve asker yeşilinden oluşan detaylar, soğuk mavi, yaz pembesi ve koyu kırmızı dokunuşlarla tamamlanıyor. Serap baskıları ve grafikleriyse son bir rötuş yapıyor.

 La Plage Bleue

Bu güneşli yaz temasıyla taze deniz havasının ve rüya gibi Fas plajlarının keyfini çıkarın. Canlı ve sade mini parçalar, plaj kıyafetleri, üstler, gömlekler, şortlar ve temel kıyafetler, kullanışlı ve zahmetsizce havalı görünen modern hatlar taşıyor. Hafif poplin, pamuk, rayon ve keten kumaşlar, çivit mavisi, soğuk mor, açık gri, mavi ve siyahtan oluşan bir renk kartelasında ince çizgiler, mikro desenler ve plaj temalı baskılarla buluşuyor.

Öne Çıkanlar

Renkler: Mercan, açık sarı, nane yeşili, kum, yumuşak pembe, soluk sarı, matcha yeşil, pastel tonlar, çivit mavisi, soluk pembe, toz mavisi, açık yeşil. Erkek: Çivit mavisi, soğuk mor, açık gri, yaz pembesi, koyu kırmızı, soğuk mavi, pastel tonlar, asker yeşili, kumtaşı, toprak, lacivert, terakota.

Desenler: Yeşil, tropik, vichy pötikare, batik, soyut motifler, grafik baskılar. Erkek: İnce çizgiler, mikro desenler, serap grafikleri, çizgiler, fotoğraflı baskılar.

Kumaşlar: Keten, pamuk poplin, şifon, Sangallo, viskoz, pamuk, Tencel. Erkek: Pamuk, poplin, rayon, keten.

GUESS?, Inc. Hakkında

1981 yılında kurulan GUESS, faaliyetlerine denim üreterek başlamıştır. Firma kuruluşundan bu yana global bir yaşam tarzı markası haline gelmiştir.  Guess?, Inc, modern kıyafetler, denim, el çantaları, saatler, gözlükler, ayakkabılar ve benzer ürünlerinden oluşan bir yaşam tarzı koleksiyonunun tasarımını, pazarlamasını, dağıtımını ve lisanslamasını yapmaktadır. Guess? ürünleri, Guess? mağazalarının yanı sıra dünyanın dört bir yanındaki alışveriş merkezlerinde ve özel mağazalarda da satılmaktadır. Firma, 30 Ekim 2021 itibarıyla Kuzey ve Güney Amerika’da, Avrupa’da ve Asya’da doğrudan 1.052 perakende mağaza işletmektedir. Firmanın ortaklarının ve distribütörlerinin, dünyanın dört bir yanında 558 perakende mağazası bulunmaktadır. Firma, ortakları ve distribütörleri, 30 Ekim 2021 itibarıyla dünya çapında yaklaşık 100 ülkede faaliyet göstermektedir. Şirket hakkında daha fazla bilgi için www.guess.eu adresini ziyaret edebilirsiniz.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.