Dolar 32,2641
Euro 34,7944
Altın 2.403,30
BİST 10.295,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Az Bulutlu
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 21°C




















Trabzonspor’da gündem Andrea Pirlo

Trabzonspor’da gündem Andrea Pirlo
13 Nisan 2023 08:33
275
A+
A-
Teknik direktör arayışlarını sürdüren Trabzonspor‘da düğüm çözlüyor.
Orhan Ak’ın istifasından ardından birçok teknik adam Trabzonspor’un gündeminde gündemine geldi. Sergen Yalçın, Slaven Bilic, İlhan Palut’un yanı sıra Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan ile Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, bordo mavili takım için ismi geçen antrenörler oldu.
Sergen Yalçın ile yapılan görüşmelerden sonuç alamayan Trabzonspor yönetimi, rotayı Slaven Bilic’e çevirdi. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan da, Hırvat çalıştırıcı ile menajerler aracılığıyla bir görüşmenin yapıldığını doğruladı.
beIN SPORTS muhabiri Erdem Şen’in edindiği bilgiye göre, Trabzonspor yönetimi, son olarak Süper Lig’de Arabam.com Konyaspor’u çalıştıran İlhan Palut ile de bir görüşme gerçekleştirdi.
46 yaşındaki başarılı antrenöre Trabzonspor, 9 maç+1 sene sözleşme teklif etti ancak kontratın önümüzdeki sezonu kapsayan planlamasında görüş ayrılıklarının yaşanmasından dolayı Palut ile yapılan görüşme olumsuz sonuçlandı.

Hafta sonu Beşiktaş ile oynanacak derbiye yeni teknik direktörü ile çıkmak isteyen Trabzonspor’da yönetim, VavaCars Fatih Karagümrük teknik direktörü Andrea Pirlo ile de bir görüşme gerçekleştirdi.

Karadeniz temsilcisi, VavaCars Fatih Karagümrük ile başarılı bir sezon geçiren 46 yaşındaki İtalyan teknik adam ile yönetimden izin alarak bir görüşme gerçekleştirdi. Tarafların yaptığı görüşmede sürecin olumlu geçtiği bilgisine ulaşıldı.

Bordo mavili yönetimin teknik direktör adayları arasında başka isimler de yer alıyor.

Pazar günü oynanancak derbiye kadar teknik direktör sorunu çözmeyi amaçlayan Trabzonspor’da takımı Beşiktaş maçına teknik sorumlu İhsan Derelioğlu hazırlıyor. Sürecin uzaması durumunda Kasımaşa maçında takımı yöneten İhsan Derelioğlu’nun, derbide takımın başında olacak.

Tarbzonspor’daki son gelişmeleri muhabirimiz Erdem Şen aktardı.

Ertuğrul Doğan'dan Sergen Yalçın ve Bilic sözleri
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.