Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 15°C
Sal 17°C
Çar 15°C




















Trabzonspor Pirlo’yu ikna etmeye çalışıyor

Trabzonspor Pirlo’yu ikna etmeye çalışıyor
13 Nisan 2023 09:16
237
A+
A-

Trabzonspor’da Pirlo gündemi devam ediyor.

Hafta sonu Beşiktaş ile oynanacak derbiye yeni teknik direktörü ile çıkmak isteyen Trabzonspor’da yönetim, VavaCars Fatih Karagümrük teknik direktörü Andrea Pirlo ile de bir görüşme gerçekleştirdi.

Trabzonspor yönetimi 46 yaşındaki İtalyan teknik adam ile Karagümrük yönetiminden izin alarak bir görüşme gerçekleştirdi. Tarafların yaptığı görüşmede Pirlo’nun Avrupa hedefi olduğunu yönetime bildirmesi Bordo Mavililere geri adım attırmadı.

Trabzonspor Pirlo’nun iknası için tüm hamlelerini yapıyor ve kısa sürede bu transferi noktalamak istiyor. Bordo Mavililer ayırca Yunanistan Milli Takımını çalıştıran Gustavo Poyed ve Slaven Bilic ile de görüşüyor.

SERGEN YALÇIN, PALUT VE MONTELLA OLMADI

Beşiktaş’ın eski hocası Sergen Yalçın’la uzun bir görüşme gerçekleştiren Trabzonspor, istediği sonucu alamadı. Yalçın sezonun geri kalanında takım çalıştırmak istemediğini yönetime iletti. İlhan Palut ile yapılan görüşmelerden de netice alınmazken Montella cephesi Trabzonspor’a sezon başını işaret etti.

OYUNCU GRUBUNU GÖREN GELMİYOR

Trabzonspor’da üst üste alınan mağlubiyetler sonrası hiçbir teknik adam oyunculara patronluk yapmaya yanaşmıyor. İsteyenler de geniş transfer bütçesi Trabzonspor’dan talep ediyor.

Kaynak : ( 61saat )

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.