Dolar 32,2727
Euro 34,7937
Altın 2.412,03
BİST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Az Bulutlu
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 20°C




















Sezonu erken açacak olan Fenerbahçe, Jorge Jesus yönetiminde bugün Samandıra’da toplanacak.

Sezonu erken açacak olan Fenerbahçe, Jorge Jesus yönetiminde bugün Samandıra’da toplanacak.
13 Haziran 2022 09:26
159
A+
A-

Fenerbahçe, sezonun son maçına 21 Mayıs’ta Yeni Malatya deplasmanında çıkmıştı. Sarı-Lacivertliler için Jorge Jesus yönetimindeki yeni dönem bugün başlıyor. Portekizli teknik adam ve yardımcıları ile milli görevde olmayan futbolcular bugün Samandıra’da toplanıyor. Can Bartu Tesisleri’nde ilk iki gün antrenman yapılmayacağı öğrenildi. Bugün ve yarın hem oyuncularla teknik heyet ilk kez bir araya gelip tanışacak hem de yeni sezon öncesi rutin sağlık kontrolleri gerçekleştirilecek.

Kamp 20 Haziran’da

Jesus ve ekibi, Samandıra’daki odalarına yerleşip, tesisin işleyişi hakkında detaylı bilgi alacak. Ardından sezon öncesi çalışma programına son şekli verilecek. Fenerbahçe’nin ilk antrenmanın ise çarşamba günü yapılacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin 20 Haziran’da ise Topuk Yaylası’nda kampa girecekleri öğrenildi. Milli takımlara giden oyuncular tatil yapamadığı için temmuz ayının ilk haftasında takıma katılmaları bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.