Dolar 32,4445
Euro 34,7285
Altın 2.440,04
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Az Bulutlu
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C




















Hedef Türkiye Kupası mı?

24 Şubat 2023 12:52
515
A+
A-

Hedef Türkiye Kupası mı?

Trabzonspor sezon sonunda yakalanan müthiş havaya, camianın her alandaki birlik beraberlik duygusu içinde olmasına rağmen süreci o kadar kötü yönetti ki Şampiyonlar Ligi’ne katılım diye başladığı süreçte geldiği nokta ligde 4. olarak katılabileceği Konferans Ligi play-offundan elenmek oldu.

Elde ne kaldı derseniz, size cevabım : Türkiye Kupası vs. olamaz, elde milyonlarca Euro maliyetle kurulmuş neredeyse hedefsiz kalmış bir takım ve başarısızlık karşısında heyecanını yitirmiş bir taraftar var derim.

Başarı bir süreç işidir, bir anda olmaz başarısızlık da öyle. Aylardır Trabzonspor’un kötü gidişi karşısında hiçbir şey üretemeyen mekanizmaların bir an önce devreye girmesi gerekmektedir.

Ortada harcanan para ve kadro değeri ile kıyaslanmayacak derecede bir başarısızlık var, bu gidişatı tersine döndürecek olan taraftar değildir, taraftar dönüşümü görürse  destek olur, sabreder; ancak değişen bir şey olmadığı gibi oynanan oyun ve alınan sonuçlar ortadadır. Bir an önce Trabzonspor’un bu değişimi gerçekleştirmesi elzemdir.

Adamcılık yaparak, birbirini suçlayarak takım düze çıkmaz.

Sağlıcakla kalın, hörmetlerle

Futbol Uleması 

ETİKETLER:
YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.