Dolar 32,2789
Euro 34,7840
Altın 2.396,57
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Açık
Trabzon
19°C
Açık
Per 18°C
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C




















Trabzonspor’da 4 Futbolcuya Beklenen Teklifler Gelmedi

Trabzonspor’da 4 Futbolcuya Beklenen Teklifler Gelmedi
27 Ocak 2023 16:04
189
A+
A-

Son şampiyon Trabzonspor, tarihte ilk kez bir transfer döneminde bu kadar sessiz… Fırtına, ilk etapta 41 milyon euro’luk kadro maliyetini, 3 ismi gönderip 39’a düşürdü

Karadeniz devi uzun süre sonra transferde ilk defa sakin günler geçiriyor. Kadro maliyeti 41 milyon euro’ları bulan yönetim bütçe aşımı sağlamış ve maddi anlamda küçülme kararı almıştı. Kadro maliyetini 30 milyon euro’lara düşürmek isteyen Trabzonspor, ilk olarak Kouassi, Yusuf Erdoğan ve Emrehan Gedikli ile yollarını ayırarak bütçeyi 39 milyon euro seviyelerine çekti. Elinde bulunan oyuncular için teklifler bekleyen bordomavililer kısa süre içerisinde 1-2 satış yaparak elini hafifletmek istese de beklediği o teklifleri henüz bulamadı.

Teklifler gelmedi

Djaniny, Larsen, Bardhi, Denswil gibi isimler için beklenen teklifler kulübe ulaşmasa da menajerler arasında görüşmeler devam ediyor. Hamsik için de İtalya iddiaları ortaya atıldı ama ciddi denebilecek bir gelişme yaşanmadı. Avrupa’da transfer dönemi 1 Şubat, Türkiye’de ise 8 Şubat’ta sona erecek.

Bardhi beklentisi

Yabancı kontenjanında yer açabilmek adına Trabzonspor’dan ayrılması gündemde olan Enis Bardhi için İspanya ve İtalya’dan resmi teklif bekleniyor. Yönetim, 3 milyon euro’ya alınan 27 yaşındaki 10 numarayı düşük ücrete satmak istemiyor. (Fotomaç)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.