Dolar 32,3712
Euro 34,7821
Altın 2.439,61
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 16°C
Per 17°C
Cum 19°C




















Sivasspor Trabzonspor Maçı Muhtemel 11’leri

Sivasspor Trabzonspor Maçı Muhtemel 11’leri
20 Nisan 2023 16:07
320
A+
A-

Süper Lig devlerinden Trabzonspor yeni teknik direktörü Bjelica önderliğinde Sivasspor ile deplasmanda kozlarını paylaşıyor. Mücadele öncesinde ise maç ile ilgili detaylar merakla araştırılıyor. İşte son gelişmeler.

Bjelica ilk açıklamalarında Trabzon’da olmaktan gurur duyduğunu söyledi. Hırvat teknik adam “Çok mutlu ve gururlu hissediyorum kendimi. Bu büyük takımın, büyük taraftarın bir parçası olabilmek, onlarla olabilmek benim için büyük bir gurur. Bugün takımla beraber ilk iş günüm olacak, onlarla ilk defa beraber çalışacağız. Bunun için şimdiden sabırsızlandığımı söyleyebilirim” dedi.

TRABZON’U TANIYORDUM

Elimden geleni yapacağı sözünü veren tecrübeli hoca “Birçok mesaj aldım taraftarlarımızdan, buraya gelmeden önce de Trabzonspor‘u takip ediyordum. Daha önce de zaten bilgim vardı. İlk anlaştığımız andan itibaren taraftarlarımız sosyal medya üzerinden o kadar güzel şeyler söylediler ki beni de çok mutlu ettiler. Bu takımı ait olduğu yere tekrardan ulaştıracağımıza da eminim” diye konuştu.

Bjelica taraftarlara da çağrıda bulunup şunları söyledi: Taraftarlarımızın desteği olmadan ve gösterdikleri bu sevgi olmadan bir şey başarmamız mümkün olmayacaktır. Büyük başarıları beraber olursak yapabiliriz. Onlardan tek isteğimiz bize zaman tanımalarıdır.

SİVASSPOR – TRABZONSPOR MAÇI MUHTEMEL 11‘LER

Sivasspor: Ali, Murat, Appindangoye, Goutas, Ziya, Coffie, Ulvestad, Erdoğan, N’Jie, Saiz, Yatabare

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Hüseyin, Denswil, Eren, Siopis, Hamsik, Bardhi, Markovic, Naci, Gomez

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.