Dolar 32,3800
Euro 34,7479
Altın 2.406,46
BİST 10.084,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 19°C
Cts 19°C




















Trabzonspor fırsat transferi peşinde! Mourinho detayı!

Trabzonspor fırsat transferi peşinde! Mourinho detayı!
26 Ocak 2023 16:47
279
A+
A-

Trabzonspor’un önceliği oyuncu almak değil… oyuncu satmak. Ancak son yıllarda başarılı olmuş tüm forvetlerin, uzun boylu, sırtı dönük oynamayı bilen ve takımı önde tutacak pivot santrforlar olması nedeniyle bordo-mavililerin “fırsat” kovaladığı da iddia ediliyor.

Bordo-mavililerin “fırsat” transferi için gözünü AS Roma’nın gözden çıkardığı Eldor Shomurodov’a gözünü diktiği iddia edildi.

Il Tempo gazetesinin haberine göre; Hellas Verona, Eldor Shomurodov için Trabzonspor’un da içinde bulunduğu yarışa katılacak. Özbek oyuncu, AS Roma’da çok az yer buluyor.

Gidip başka yerde oynamak istiyor. Ancak AS Roma, Trabzonspor’un önüne koyduğu çizgisini değiştirmedi.

Oyuncuyu kalıcı olarak satmak istiyor. En kötü ihtimalle sözleşmesine kesin satın alma maddesi eklemek istiyor. Bunun dışında izin vermemek istemiyor.

1.90 boyundaki Özbek daha Rostov forması giyerken Fatih Terim tarafından Galatasaray’a getirilmek istendi. Ancak görüşmelerden sonuç çıkmadı. Daha sonra önce Genoa’ya sonra da Mourinho’nun çalıştırdığı AS Roma’ya giden Shomurodov’un adı sezon başında Galatasaray ve Beşiktaş’la anıldı. Ancak oyuncu AS Roma’da kalmayı tercih etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.