Dolar 32,4349
Euro 34,7993
Altın 2.432,75
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 19°C




















Trabzonspor – Fatih Karagümrük İlk 11’leri belli oldu

Trabzonspor – Fatih Karagümrük İlk 11’leri belli oldu
24 Nisan 2021 15:11
181
A+
A-

Süper Lig’de 2020-2021 sezonunun 37. haftasında Trabzonspor ile Fatih Karagümrük kozlarını paylaşacak.

Medical Park Stadyumu’nda saat 16:00’da oynanacak karşılaşmayı Ali Şansalan yönetecek. Mücadele beIN Sports 1’den naklen yayınlanacak.

İşte 11’ler

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Serkan Asan, Edgar le, Vitor Hugo, Marlon, Berat Özdemir, Lewis Baker, Yusuf, Ekuban, Nwakaeme, Djaniny

Yedekler:

Karagümrük: Aykut Özer, Hedenstad, Fatih Kuruçuk, Jimmy Durmaz, Serhat Ahmetoğlu, Aksel Aktaş, Muhammed Egemen Pehlivan, Ndao, Salibur, Lens, Mevlüt Erdinç

Galibiyet 90+6’da kaçırdı

Sezona beklentinin altında bir başlangıç yapan Trabzonspor’da üst üste alınan 3 mağlubiyetin ardından Newton ile yollar ayrıldı. Özellikte Kasımpaşa karşısında 3-1 öne geçmişken sahadan puansız ayrılmak, İngiliz teknik adamın sonu oldu. Milli arada Abdullah Avcı ile anlaşan bordo-mavililer, BB Erzurumspor maçında 3 puanla ayrılmayı başardı. Yeni teknik adamla beyaz bir sayfa açmayı planlayan Trabzonspor, Ankara’dan galibiyetle tek golle galibiyeti aldı ve 2’de 2 yaptı. Yine de savunma oturtmayı başaran Avcı, henüz hücum konusunda takımını belli bir seviyeye getiremedi.
Son hafta Sivasspor’a yarım pozisyon vermelerine karşın sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılmaktan kurtulamadılar. Avcı’nın öğrencileri, Adana Demirspor’a elenerek de kupada büyük hayal kırıklığı yaşadılar.

Ancak Karadeniz derbisinde 1-0 geriye düşmelerine rağmen Rizespor’u 2-1 mağlup etmeleri takımı gelecek adına umutlandırırken Hatay deplasmanında zor zorlanmalarına karşın sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrılmaları yeniden zirveyi hedeflemeleri için ışık oldu.

Son maçta Galatasaray’ı konu keden Karadeniz ekibi, sahadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrılmaktan kurtulamadı. Bu sonuçla birlikte Avcı’nın 7 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi. Ancak bordo-mavililer, derbi sonrası bir kriz yaşamadı ve Fatih Karagümrük’ü deplasmanda 2-1 yenmeyi başardı. Böylece bu sezon İstanbul kulüplerine karşı ilk galibiyeti de aldılar. Trabzonspor, Göztepe’yi de tek golle geçerek 6 puanı cebine koydu. Ancak seri Antalyaspor karşısında 1-1’lik sonuçla sona erdi. Bordo-mavililer, sonrasında Konyaspor’u 3-1 gibi net bir skorla mağlup ederken Gençlerbirliği’ni de deplasmanda 2-1’lik skorla devirmeyi başardı

Bordo-mavililer, sonrasında çıktığı Başakşehir, Beşiktaş, Denizlispor, Yeni Malatyaspoır ve Gaziantep FK maçlarını da kazanarak üst üste 5 galibiyet aldı ve zirveyle puan farkını 6’ya kadar düşürmeyi başardı. Karadeniz ekibi, Başakşehir’i mağlup etmesine karşın sonrasında puanları eşitleme fırsatını tepti ve sarı-lacivertlilere 1-0 mağlup oldu. Sonrasında ise Kasımpaşa’yı yenmelerine karşın Alanyaspor karşısında 3-1’lik mağlubiyet alarak zirvenin 12 puan gerisinde kaldılar. Sonrasında Erzurumspor ile berabere kalarak yarışta büyük yara alan bordo-mavililer, Ankaragücü’nü konuk ettikleri karşılaşmada sahadan 4-1’lik galibiyetle ayrıldı. Sonrasında ise Sivasspor, Kayserispor, Çaykur Rizespor ve Hatayspor ile berabere kalarak üst üste puan kayıpları yaşadılar. Son maçta ise Galatasaray karşısında önde olmalarına karşın 90+6’da gelen golle sahadan beraberlikle ayrılmak zorunda kaldılar.

Trabzonspor 5-0 önde

Trabzonspor ile Karagümrük arasında oynanan son 6 maçın 1’i berabere bitti. Kalan 5 karşılaşmayı ise bordo-mavililer kazandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.